A Christmas Truce

A Christmas Truce

Dec. 12, 2015 (Canada)90 Min.N/A
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Images

Director

Brian Skiba
Director

Cast

HD 720p
DreamFilmHD
A Christmas Truce_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:30:12

Undertexter
Original titleA Christmas Truce
IMDb Rating6.0 132 votes

Synopsis

Under en skakig 24-timmars semester vapenvila mitt i Ardenneroffensiven, amerikansk kapten John Myers och en belgisk bondflicka, Alina, bli kär. Tvingad att separera när kämpar återupptas, paret lovar att återförena under en klocktornet, den första julafton efter kriget slutar, om var och en är levande och angelägna.

Under en 24-timmars semester vapenvila mitt i Ardenneroffensiven, amerikansk armékapten John Myers (Craig Olejnik) och en belgisk flicka som heter Alina (Ali Liebert) träffas och kär. Separeras under striden av bucklan, en amerikansk kapten (Craig Olejnik) och belgisk kvinna (Ali Liebert) han älskar löfte att återförena den första julafton efter slutet av andra världskriget.
Med tillkomsten av första världskriget, är Europa kastas in i en brutal och ond kaos som män tvingas att döda eller dödas. Medan blod suger slagfältet som julen närmar sig, män i skyttegravar västfronten inför en omvandling, men flyktig, mot fred och goodwill. Mot alla odds, till fyra osannolika personer från motsatta sidor (Diane Kruger, Benno Fürmann, Guillaume Canet, Gary Lewis) obligation under detta oblodig andrum uppleva hopp och godhet i mänskligheten.

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Leave a comment