Aloys

Aloys

Mar. 31, 2016 (Switzerland, France)90 Min.N/A
Your rating: 0
7 2 votes

Video trailer

Images

HD 720p
DreamFilmHD
Aloys_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:30:12

Undertexter
Original titleAloys
IMDb Rating6.6 478 votes
TMDb Rating9.5 2 votes

Synopsis

En ensam privatdetektiv kontaktas av en mystisk kvinna som drar honom i ett sinne spel som kallas ”telefon walking”. Fascinerad av hennes röst, Aloys upptäcker en imaginär universum som tillåter honom att bryta sig ur sin isolering.

Aloys Adorn är en medelålders privatdetektiv som bor och arbetar tillsammans med sin far. Han upplever livet från ett säkert avstånd, genom en videokamera han håller inspelning 24 timmar om dygnet, och den massiva insamling av övervakningsbanden han organiserar och överdrivet klockor hemma. Men när hans far dör, Aloys kvar på sin egen och sin skyddade tillvaro börjar falla sönder. Efter en natt av tunga dricka, Aloys vaknar upp på en offentlig buss för att finna att hans kamera och dyrbara observations band har stulits. Strax efter, efterlyser en mystisk kvinna att utpressa honom. Hon erbjuder sig att återvända banden om Aloys kommer att försöka en obskyr japansk uppfinning som kallas ”telefon walking” med henne, genom att använda sin fantasi som sin enda anslutning. När han dras allt djupare, kär i rösten i andra änden av telefonen, öppnar kvinnan upp ett nytt universum som kan tillåta Aloys att bryta sig ur sin isolering och i den verkliga världen.
En mystisk kvinna med en lockande röst i kontakt med en privatdetektiv. Utredaren blir dras in i en imaginär universum som hjälper honom bryta sig ur sin isolering.

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Leave a comment