Departure

Departure

May. 20, 2016 (UK, France)109 Min.N/A
Your rating: 0
6 1 vote

Video trailer

Images

HD 720p
DreamFilmHD
Departure_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:49:12

Undertexter
Original titleDeparture
IMDb Rating6.8 415 votes
TMDb Rating6.5 2 votes

Synopsis

En engelsk mor och hennes tonårige son tillbringa en vecka att förbereda försäljningen av deras avlägsna hus i södra Frankrike. Femton-åriga Elliot kämpar med sin gryende sexualitet och ett ökande alienation från sin mor, Beatrice. Hon i sin tur inför insikten att hennes äktenskap med sin far, Philip, har vuxit kärlekslös och det liv hon vet närmar sig sitt slut. När en gåtfull lokal tonåring, Clément, går tyst deras liv, både mor och son tvingas konfrontera sina önskningar och slutligen varandra.

En engelsk mor och teenage son tillbringar en vecka i södra Frankrike bryta upp en sommarstuga som har blivit ett av offren för pojkens föräldrars sönderfallande äktenskap. Frågor bara att bli mer komplicerat när en gåtfull lokal pojke in deras liv.
Strax efter att köpa en dyr cello, Daigo Kobayashi (Masahiro Motoki) får reda på att hans orkester är upplösa. Daigo och hans fru flytta tillbaka till sin hemstad i norra Japan, där han svarar en annons för vad han tror är en resebyrå, men är i själva verket ett bårhus. När han lär sig och utför ritualer som används vid framställning av den döda för sin sista vila, Daigo finner sin sanna kallelse i livet.

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Leave a comment