Ithaca

Ithaca

One message will change everything.Oct. 29, 2015 (USA)96 Min.PG
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Images

Director

Meg Ryan
Director

Cast

Sam Shepard isWillie Grogan
Willie Grogan
Hamish Linklater isTom Spangler
Tom Spangler
Meg Ryan isMrs. Macauley
Mrs. Macauley
Jack Quaid isMarcus Macauley
Marcus Macauley
Tom Hanks isMr. Macauley
Mr. Macauley
Christine Nelson isBess Macauley
Bess Macauley
Lucia Forte isRosa Sandoval
Rosa Sandoval
HD 720p
DreamFilmHD
Ithaca_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:36:12

Undertexter
Original titleIthaca
IMDb Rating5.6 1,006 votes
TMDb Rating5.5 6 votes

Synopsis

I en liten stad i Kalifornien San Joaquin Valley, är 14-åriga Homer Macauley bestämt sig för att vara den bästa och snabbaste cykel telegraf budbärare någon någonsin har sett. Hans äldre bror har gått till krig, lämnar Homer att ta hand om sin änka mor, hans äldre syster och hans 4-åriga bror, Ulysses. Och så är det att när våren vänder sig till sommaren 1942, levererar Homer Macauley budskap om kärlek, hopp, smärta … och död … de goda människorna i Ithaca. Och Homer Macauley kommer brottas med ett meddelande som kommer att förändra honom för alltid – från en pojke till en man. The Human Comedy, Ithaca baserat på Pulitzer Prize-vinnande författaren William Saroyan 1943 roman, är helt enkelt krigstida berättelse om Home Front. Det är en coming-of-age berättelse om överflöd av ungdomar, sötman i livet, dödens udd och blygsamhet och ren godhet som bor i var och en av oss.

Fjorton-åriga Homer Macauley är fast beslutna att vara det bästa och snabbaste cykel telegraf budbärare någon någonsin har sett. Hans äldre bror har gått till krig, lämnar Homer att ta hand om sin änka mor, hans äldre syster och hans 4-åriga bror, Ulysses. Och så är det att när våren vänder sig till sommaren 1942, levererar Homer Macauley budskap om kärlek, hopp, smärta … och död … de goda människorna i Ithaca. Och Homer Macauley kommer brottas med ett meddelande som kommer att förändra honom för alltid. Baserat på Pulitzer Prize-vinnande författaren William Saroyan 1943 roman, The Human Comedy, Ithaca en coming-of-age berättelse om överflöd av ungdomar, plötsliga förändringar, sötman i livet, dödens udd och ren godhet som bor i var och en av oss.
Under sommaren 1942, en 14-årig (Alex Neustaedter) sköter sin änkemor (Meg Ryan) och två syskon medan du arbetar som cykelbud.

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
HD 720p406 Views

Leave a comment