Masterminds

Masterminds

What Would You Do With $17 Million?Sep. 30, 2016 (USA)94 Min.PG-13
Your rating: 0
6.7 3 votes

Video trailer

Images

Director

Jared Hess
Director

Cast

HD 720p
DreamFilmHD
Masterminds_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:34:12

Undertexter
Original titleMasterminds
IMDb RatingN/A N/A votes
TMDb Rating5.2 38 votes

Synopsis

I denna desperata handling komedi baserad på verkliga händelser, anordnad David Ghantt (Zach Galifianakis) i en serie händelser okontrollerat i en sådan omfattning att det överstiger hans vildaste fantasi.

David är en vanlig kille som har fastnat i en helt händelselös liv. Dag ut och dag in körning hans bepansrade verditransportbil transporterar miljontals andra människors pengar, och det finns inga utsikter för saker kommer att förändras till det bättre. Den enda ljusblixt i monotonin är hans flirtig kollega Kelly Campbell (Kristen Wiig), som sedan också blir den katalysator som kommer att förändra hans liv för alltid.

Tillsammans med en grupp av oförutsägbara ligister som leds av Steve Chambers (Owen Wilson) – och med en absurd osäker planen för den stora kuppen – efterträder David att överträffa både andras och sina egna förväntningar när han kan komma undan med $ 17 miljoner kontant . Det enda problemet uppstår faktiskt på det ögonblick han överlämnar pengar till sina medbrottslingar. Den enda del av den plan som han inte vet är nämligen att det är honom ensam som bör klandras för kuppen. Men när gänget börjar blåsa pengar på alkohol och kvinnor och bling de lämnar bakom så tydliga spår som även David kan följa dem. Så medan han är på routen av myndigheterna och den något alternativ mördare Mike McKinney (Jason Sudeikis), försöker han med alla medel att få rättvisa som händer njuta av hennes tidigare medhjälpare?

Filmen är regisserad av Jared Hess (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) och producerad av bland andra Ryan Kavanaugh (Fighter obegränsade, Zombieland).

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Leave a comment