Memories of the Sword

Memories of the Sword

The Fated Battle of the Three SwordsAug. 13, 2015 (South Korea)121 Min.NOT RATED
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Images

Director

Cast

HD 720p
DreamFilmHD
협녀, 칼의 기억_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 02:01:12

Undertexter
Original title협녀, 칼의 기억
IMDb Rating6.3 927 votes
TMDb Rating6.4 13 votes

Synopsis

3 krigare från Goryo dynastin leda ett upplopp. På grund av förräderi Deok-Ki (Lee Byung-Hun), Poong-Chun (Bae Soo-Bin) dör. Deok-Ki försöker sedan att övertala Seol-Rang (Jeon Do-Yeon) att återförenas med sin sida, men hon vägrar. Hon flyr sedan med Poong-Chun svärd och hans nyfödda dotter. 18 år senare, är den kvinnliga krigare nu blinda och hon tränar den unga kvinnan (Kim Go-Eun) att använda svärdet för hämnd. Samtidigt är Deok-Ki den mäktigaste mannen i landet. Snart blod kommer att kasta.

Medan Goryo dynastin i den medeltida Korea, har tre krigare heter Deok-ki, Poong-chun och Seol-ringde ledde ett upplopp mot kungen och hans utländska allierade från Kitan, Kina. Men Deok-ki förråder dem, vilket resulterar i döden av Poong-Chun. Men Seol-rang kan fly med Seol-Hee, Poong-chun lilla dotter, och hennes svärd. 18 år senare, Seol-ringde fick blinda men hon upp och lärde Seol-Hee mycket väl. Båda känner att tiden för hämnd är rätt, men Deok-ki är nu en av de mest kraftfulla män i landet. Alla av dem vet att spilla blod är det enda sättet att inlösen.
Minnen av svärdet är en 2015 sydkoreanska kampsport / romantik perioden drama co-skriven och regisserad av Park Heung-sik, huvudrollen Lee Byung-hun, Jeon Do-yeon och Kim Go-eun. wikipedia

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
HD 720p356 Views

Leave a comment