Operation Christmas

Operation Christmas

Nov. 20, 2016 (USA)84 Min.N/A
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Images

HD 720p
DreamFilmHD
Operation Christmas_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:24:12

Undertexter
Original titleOperation Christmas
IMDb Rating7.0 16 votes
TMDb Rating6 1 votes

Synopsis

Som hennes nya roman blommor, en ensamstående mamma, Olivia (Helfer), är bestört när hennes pojkvän Scott (Marc Blucas), en militär sergeant, distribueras strax före jul. Fast besluten att inte låta det förstöra semester för henne och hennes barn de beslutar sig för att ge tillbaka till de kämpande militära familjer på sin bas och, eftersom deras ansträngningar gå viral, de belönas på ett sätt de aldrig föreställa sig.

Som hennes nya roman blommor, är en ensamstående mamma bestört när hennes pojkvän, en militär sergeant, distribueras strax före jul. Fast besluten att inte låta det förstöra semester för henne och hennes barn de beslutar sig för att ge tillbaka till de kämpande militära familjer på sin bas och, eftersom deras ansträngningar gå viral, de belönas på ett sätt de aldrig föreställa sig.
Frank är en ruvande Las Vegas kock som alltid har fokuserat sin energi på sina kulinariska talanger, tills han möter Lola, en ung och vacker gåta. Tillsammans Frank och Lola bygga en intensiv relation som räddar dem från deras ömsesidiga förtvivlan. Sprickor börja visa efter Lola plötsligt fusk på Fran k, vilket leder till Franks utvecklas misstro Lola och en växande besatthet med en imponerande man från hennes förflutna.

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
HD 720p391 Views

Leave a comment