Restless

Restless

Who do you live for?Sep. 16, 2011 (USA)91 Min.PG-13
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Images

Director

Gus Van Sant
Director

Cast

Mia Wasikowska isAnnabel Cotton
Annabel Cotton
Henry Hopper isEnoch Brae
Enoch Brae
Ryo Kase isHiroshi Takahashi
Hiroshi Takahashi
Schuyler Fisk isElizabeth Cotton
Elizabeth Cotton
Jane Adams isMabel Tell
Mabel Tell
Lusia Strus isRachel Cotton
Rachel Cotton
Jesse Henderson isAlger Cofax
Alger Cofax
HD 720p
DreamFilmHD
Restless_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:31:12

Undertexter
Original titleRestless
IMDb Rating6.8 15,251 votes
TMDb Rating6.2 89 votes

Synopsis

En kraftfull och emotionella mognadsfas berättelse, är denna märkliga saga berättas med ärlighet och originalitet som kommer att lämna publiken flyttas. I filmen, två outsiders, båda formats av de omständigheter som har fört dem samman, skapa en djup och varaktig kärlek. Regisserad av Gus Van Sant, en av de mest skarpsinniga observatörer av människor som lever livet på kanten, kommer en ta på vänskap och ung kärlek som engagerande och sant som det är provocerande och omrörning.

Annabel är en obotligt sjuk patient cancer och är lugnt väntar på sin död tillbringa sin tid åt att studera naturen. Enoch kämpar för att återhämta sig från döden av sina föräldrar och tillbringar sin tid att delta begravningar med sin enda vän – ett spöke som heter Hiroshi som var en WWII japanska kamikazepilot. Precis som Annabel syster försöker klara Annabel överhängande död, Annabel och Enoch kär. De båda har äntligen en anledning att leva, men är det för sent att ha ett liv tillsammans?
Restless är en 2011 brittisk-amerikansk romantisk komedi-drama film regisserad av Gus Van Sant och skriven av Jason Lew. Det stjärnor Henry Hopper och Mia Wasikowska. wikipedia

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Leave a comment