Sing

Sing

Auditions begin 2016.Dec. 08, 2016 (USA)110 Min.PG
Your rating: 0
5.8 13 votes

Video trailer

Images

Director

Cast

Matthew McConaughey isBuster Moon (voice)
Buster Moon (voice)
Reese Witherspoon isRosita (voice)
Rosita (voice)
Seth MacFarlane isMike (voice)
Mike (voice)
John C. Reilly isEddie (voice)
Eddie (voice)
Taron Egerton isJohnny (voice)
Johnny (voice)
Tori Kelly isMeena (voice)
Meena (voice)
HD 720p
DreamFilmHD
Sing_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:50:12

Undertexter
Original titleSing
IMDb Rating7.3 2,172 votes
TMDb Rating5.9 28 votes

Synopsis

Ett äventyr i en värld som är som vår egen, men där alla invånare är djur. En stilig Koala vid namn Buster Moon chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist – ja, kanske till och med överoptimist, och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslaget än något annat världen sett.

Några av de tävlande är en blues-mus, en tonårig elefant med scenskräck, en utarbetad grismor och ett punkrockande piggsvin som inget hellre vill än att slå igenom som soloartist.

Skaparna av Minions och Despicable Me är tillbaka med en ny gledesspredende animation, Sing! Koala Bear Buster försöka rädda den antika teatern sittplatser från konkurs genom att arrangera den största sångtävling. De fem finalisterna måste försöka jonglera sina egna utmaningar samtidigt förbereda sig för den all-time talangjakt. Denna film charm bomb packad med 85 hitlåtar och en mängd roliga karaktärer. Norska röster av bland andra Jan Gunnar Roise, Tomine Harket, Emilie Skolmen Kaafjeld, Espen Klouman Høiner, Ulrica Døvigen, James Schøyen Andersen, Jon Øigarden och Anders Bye.

Ny animering för hela familjen från studion bakom Minions och Despicable Me!

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Leave a comment