Suicide Note

Suicide Note

Don't believe anything you read.Feb. 27, 2016 (USA)85 Min.TV-14
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Images

Director

Jake Helgren
Director

Cast

Brant Daugherty isBrady Faris
Brady Faris
Lexi Giovagnoli isIrene Keating
Irene Keating
Gabrielle Carteris isProfessor Majors
Professor Majors
Kirsten Ray isEmma Duncan
Emma Duncan
Maxwell Highsmith isDetective Harrison
Detective Harrison
HD 720p
DreamFilmHD
The Suicide Note_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:25:12

Undertexter
Original titleThe Suicide Note
IMDb Rating5.1 180 votes
TMDb Rating6 1 votes

Synopsis

Ambitiös psych större Molly White är på toppen av världen som hon preps för hennes grad program uttagningsproven. Efter att ha firat med pojkvännen Brady, Molly finner hennes rumskamrat Emma gråter efter en incident hon hade med sin pojkvän Adam. Nästa morgon, är Molly chockad att lära sig att Emma hoppade från taket sent på natten, lämnar ett självmordsbrev bakom. Att vägra att tro att Emma skulle göra en sådan sak, börjar Molly har haunting drömmar över Emmas död. Driven att avslöja sanningen om vad som hände med Emma börjar Molly för att söka efter svar positionering sig i skymundan.

När ambitiös ung, 21-åriga psych elev Molly Vit vaknar för att upptäcka sin rumskompis Emma har begått självmord, upptäcker hon bara ett självmordsbrev med uppgifter om förödande sista ögonblicken i Emmas liv. Men när Molly börjar se spökar visioner av Emmas död, börjar Molly misstänker att det finns mycket mer att Emmas självmord än med blotta ögat.
En psykologi student (Kirby Bliss Blanton) undersöker döden av hennes rumskompis efter kvinnan hoppar från ett tak och lämnar ett självmordsbrev.

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
HD 720p363 Views

Leave a comment