Why Him?

Why Him?

Dec. 22, 2016 (USA)111 Min.R
Your rating: 0
6 7 votes

Video trailer

Images

Director

John Hamburg
Director

Cast

James Franco isLaird Mayhew
Laird Mayhew
Bryan Cranston isNed Fleming
Ned Fleming
Zoey Deutch isStephanie Fleming
Stephanie Fleming
Megan Mullally isBarb Fleming
Barb Fleming
Griffin Gluck isScotty Fleming
Scotty Fleming
Zack Pearlman isKevin Dingle
Kevin Dingle
Jee Young Han isMarnie Dingle
Marnie Dingle
HD 720p
DreamFilmHD
Why Him?_SWEsub-XviD.mp4
00:00:00 / 01:51:12

Undertexter
Original titleWhy Him?
IMDb RatingN/A N/A votes
TMDb Rating7.5 13 votes

Synopsis

Tillsammans med sin fru och son kommer Ned (Bryan Cranston) besöka sin dotter vid semester Stanford University. Under besöket han får träffa sin största mardröm – hennes dotter välmenande men socialt inkompetenta billionærkjæreste Laird (James Franco). Den verkliga Ned tror naturligtvis att Laird – vars egna sociala färdigheter, är en helt olämpligt match med sin dotter. Paniken att hennes dotter har funnit en sådan sweetheart eskalerar till nya höjder när han inser att Laird har planer på att befria?

Filmen finner två särskilt framträdande Hollywood aktörer:

James Franco debuterade i Nollor och nördar (1999), har en TV-serie som inte helt fånga när den kom ut, men som på senare tid fått kultstatus. Men det var inte förrän filmen James Dean (2001) Franco slutligen fick utställningsmonter sin fulla potential, och fick upp och framåt i branschen. Sedan Franco hade väldigt många projekt på gång och landade olika roller betydande karaktär, -i allt från Spider-Man film, mjölk, Pineapple Express och 127 timmar.

Bryan Cranston är mest känd för sin insats av Walter White i serien Breaking Bad (2008), som han har fått fem Golden Globe Award nomineringar, vann en. Men innan dess har han sett i serier som Malcolm i en mitt, Seinfeld, Kungen av Queens och How I Met Your Mother. Cranston har också haft roller i kritikerrosade filmer som Saving Private Ryan, LITTLE MISS SUNSHINE, DRIVE och Argo.

Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Leave a comment