Dennis Dugan

Grown Ups 2
0
HD 720p
Grown Ups 2
Den all-star komedi rösterna från Grown Ups avkastning (med några nya spännande tillägg) för mer sommartid skrattar. Lenny (Adam Sandler) har flyttat sin familj tillbaka till den lilla staden där han och hans vänner växte upp. Den här gången, de vuxna är de lärdom från sina barn på en dag ökänt full av överraskningar: den sista dagen i skolan.
0/0
En djävul till flickvän (Saving Silverman)
4
En djävul till flickvän (Saving Silverman)
Ett par kompisar samverkar för att rädda sin bästa vän från att gifta sig med fel kvinna, en kallhjärtat skönhet som rycker honom från dem och bryter upp deras Neil Diamond coverband.
4/1
Jack and Jill
4
Jack and Jill
Jack Sadelstein, en framgångsrik reklamchef i Los Angeles med en vacker fru och barn, fruktar en händelse varje år: Thanksgiving besök av sin tvillingsyster Jill. Jills armod och passiv aggressivitet är irriterande Jack, vände normalt lugna liv upp och ner.
4/1
National Security
4
National Security
Två inkompatibla säkerhetsvakter kastas tillsammans för att sätta dit en smugglingen.
4/1
Happy Gilmore
5.5
Happy Gilmore
Misslyckades hockeyspelare som blev golf vina Happy Gilmore - vars annorlunda grepp och upptåg på gräs domstolar vrede rival Shooter McGavin - är fast besluten att vinna en PGA-turnering så att han kan rädda sin mormors hus med prispengarna. Samtidigt försöker en attraktiv tur publicist för att mjuka upp Glad image.
5.5/2
You Don’t Mess With the Zohan
5
HD 720p
You Don’t Mess With the Zohan
En israelisk kontraterrorism soldat med en hemlighet fantastisk ambitionen att bli en Manhattan frisör. Zohan önskan går så djupt att han kommer att göra vad som helst - inklusive fejkar sin egen död och gå head-to-head med en arabisk taxichauffören - att göra sina drömmar.
5/1
Just Go with It
6
HD 720p
Just Go with It
I Just Go With It, en plastikkirurg, fabulera en mycket yngre lärare, anlitar hans lojala assistent att låtsas vara hans snart att vara ex-fru, för att täcka upp en slarvig lögn. När fler lögner slå, assistentens barnen engagera sig, och alla drar iväg för en helg i Hawaii som kommer att förändra hela sitt liv.
6/1
Grown Ups
6
HD 720p
Grown Ups
Efter sin high school baskettränare avlider, fem goda vänner och före detta lagkamrater återförena för en fjärde juli helgen.
6/1