Ivan Reitman

Kindergarten Cop
7
Kindergarten Cop
Den tuffa polisen John Kimble får mer än han räknade med när han går undercover som en förskolelärare för att kunna sätta dit en brutal knarkkung medan han samtidigt skyddar mannens unge son. Ställd mot en grupp vilda småbarn vars upptåg hela tiden prövar hans tålamod, har kanske Kimble mött sin överman … på fler sätt än ett. Hårda kanter cop ...
7/1
Dave
9

Dave

1993
Dave
För att undvika en explosiv skandal när USA: s president faller i koma, ersätts han av en älskvärd ägare till ett bemanningsföretag som är kusligt lik presidenten. Bill Mitchell är phil och avlägsna president i USA. Dave Kovic är en söt beskedlig och omsorg Temp Agency operatör, som med hela slump ser ut precis som VD. Som sådan, när Mitchell vill ...
9/1
Ghostbusters
8
HD 720p
Ghostbusters
Efter att ha förlorat sina akademiska poster vid ett prestigefyllt universitet, ett team av parapsychologists går in i affärer som proton-pack-toting "Ghostbusters" som utrota ghouls, hobgoblins och övernaturliga skadedjur av alla slag. En annonskampanj lönar sig när en knockout cellist hyr truppen att rensa sina flott utgrävningar av demoner som verkar leva i sin kylskåp.
8/1
No Strings Attached
4.5
HD 720p
No Strings Attached
Emma är en upptagen läkare som sätter upp en till synes perfekt arrangemang när hon ger sin bästa vän Adam en relation med en regel: No strings attached. Men när en fling blir en sak, kan kön vänner stanna bästa vänner?
4.5/2
Ghostbusters II
9
Ghostbusters II
Fem år efter att de besegrade Zuul, Ghostbusters är i konkurs. När Dana börjar få spöke problem igen, pojkar komma ut i pension för att hjälpa henne och förhoppningsvis rädda New York från en ny paranormala hot.
9/1
My Super Ex-Girlfriend
4
My Super Ex-Girlfriend
När New York arkitekten Matt Saunders dumpar sin nya flickvän Jenny Johnson - en smart, sexig och ovilliga superhjälte kallas G-Girl - hon använder sin makt för att göra sitt liv till ett helvete!
4/1