James Mangold

Logan – The Wolverine
5.4
Logan – The Wolverine
I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förflutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.
5.4/5
The Wolverine
0
The Wolverine
Wolverine möter sin ultimata nemesis - och tester av hans fysiska, emotionella och dödliga gränser - i en livsförändrande resa till dagens Japan.
0/0
3:10 to Yuma
5
3:10 to Yuma
I Arizona i slutet av 1800-talet, har ökända fredlös Ben Wade och hans onda gäng tjuvar och mördare plågat södra järnvägen. När Wade fångas, inbördeskrig veteran Dan Evans, kämpar för att överleva på sin torka plågat ranch, volontärer att överlämna honom levande till "3:10 to Yuma", ett tåg som tar mördaren inför rätta.
5/1
Walk the Line
3
Walk the Line
En krönika av landets musiklegenden Johnny Cash liv, från hans tidiga dagar på en Arkansas bomull gård till hans väg till berömmelse med Sun Records i Memphis, där han spelade tillsammans med Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Carl Perkins.
3/1
Knight and Day
6
Knight and Day
En flykting par går på en glamorös och ibland dödliga äventyr där ingenting och ingen - även själva - är vad de verkar. Mitt skiftande allianser och oväntade svek, de tävlar över hela världen, med deras överlevnad slutligen gångjärns på slaget av sanning vs. förtroende.
6/1