Jonathan Levine

Snatched
0
CAM
Snatched
When her boyfriend dumps Emily, a spontaneous woman in her 30s, she persuades her ultra-cautious mom to accompany her on a vacation to Ecuador. When these two very different women are trapped on this wild journey, their bond as mother and daughter is tested and strengthened while they attempt to navigate the jungle and escape.
0/0
50/50
9

50/50

2011
50/50
Inspirerad av en sann historia, en komedi centrerad på en 27-årig kille som får reda på sin cancerdiagnos, och hans efterföljande kamp för att slå sjukdomen.
9/1
All the Boys Love Mandy Lane
5
All the Boys Love Mandy Lane
Vackra Mandy Lane är inte en part flicka, men när klasskamrat Chloe uppmanar gymnasieelev Texas till en bash på landsbygden, hon motvilligt accepterar. Efter hitching en tur med en vagt skrämmande äldre man, tonåringar når sin destination. Festa följer och Mandys nära kompis, Emmet, håller ett vakande öga på de unga män som gör en pjäs för Mandy. Då två ...
5/1
Warm Bodies
6
Warm Bodies
Efter en zombie blir involverad med flickvän en av sina offer, sätter deras romans i rörelse en sekvens av händelser som kan förändra hela livlösa världen.
6/1
The Night Before
5.5
The Night Before
Under de senaste 10 åren, har livslånga kompisar Ethan, Isaac och Chris samlades på julafton för att fira semester med en smäll. Men i år, bestämmer sig för att tillbringa natten i New York efter den heliga Graal av julfester. I New York City för sin årliga tradition julafton utsvävningar, tre livslångt bästa vänner ut för att hitta den heliga ...
5.5/2