Ridley Scott

Alien: Covenant
5
Alien: Covenant
Bound for a remote planet on the far side of the galaxy, the crew of the colony ship Covenant discovers what they think is an uncharted paradise, but is actually a dark, dangerous world — whose sole inhabitant is the “synthetic” David, survivor of the doomed Prometheus expedition.
5/2
The Counselor
9
The Counselor
En rik och framgångsrik advokat som heter rådgivare är på väg att gifta sig med sin fästmö men snart möter upp med mitten-man kallas Westray som berättar honom narkotikahandel planen har tagit en hemsk twist och nu han måste skydda sig själv och sin snart bride- att vara älskare som sanningen om läkemedelsaffärs avtäcker och mål blir vald.
9/1
Black Hawk Down
0
Black Hawk Down
När US Rangers och en elit Delta Force laget försök att kidnappa två underhuggare av en somalisk krigsherre, deras Black Hawk helikoptrar sköts ned och amerikaner lider stora förluster, inför intensiva striderna från milisen på marken.
0/0
American Gangster
0
American Gangster
Efter döden av sin arbetsgivare och mentor, gropiga Johnson, etablerar Frank Lucas själv som nummer ett importör av heroin i Harlem på Manhattan. Han gör det genom att köpa heroin direkt från källan i Sydostasien och han kommer upp med ett unikt sätt att importera läkemedel i USA. Baserad på en sann historia.
0/0
Robin Hood
0
HD 720p
Robin Hood
När soldat Robin händer på den döende Robert av Loxley, lovar han att återvända mannens svärd till sin familj i Nottingham. Där tar han Robert identitet; fabulerar hans änka, Marion; och drar iren av stadens sheriff och kung Johns hantlangare, Godfrey.
0/0
Prometheus
0
HD 720p
Prometheus
Ett team av upptäcktsresande upptäcker en ledtråd till ursprunget för mänskligheten på jorden, vilket leder dem på en resa till de mörkaste hörnen av universum. Där måste de slåss en skrämmande kamp för att rädda framtiden för den mänskliga rasen.
0/0
Gladiator
8
HD 720p
Gladiator
Gladiator är en episk film om kärlek, död och svek som i det romerska riket. General Maximus framgång i strid tjänar till förmån för en äldre kejsare på bekostnad av kejsarens son. I ett anfall av svartsjuka son dödar sin far innan du slår sin ilska mot Maximus. Nu reduceras till en slav, hans familj död, måste Maximus slåss som ...
8/1
The Martian
6.7
The Martian
Mars bygger på Andy Weir 2011 roman Mars, som var anpassad till ett manus av Drew Goddard. Astronaut Mark Watney antas död efter en våldsam storm och kvar på Mars, och som sedan kämpar för att överleva. Med endast magra leveranser, måste han dra på sin uppfinningsrikedom, kvickhet och ande för att livnära sig och hitta ett sätt att signalera ...
6.7/3
Alien
7

Alien

1979
Alien
Under sin återkomst till jorden, fångar kommersiella rymdskepp Nostromo en nödsignal från en avlägsen planet. När en tre-medlem team av besättningen upptäcker en kammare som innehåller tusentals ägg på planeten, en varelse i ett av äggen angriper en utforskare. Hela besättningen är omedvetna om den förestående mardröm inställd att stiga ned på dem när främmande parasiten planterade i sin olyckliga ...
7/1
Kingdom of Heaven
5
HD 720p
Kingdom of Heaven
Efter hans fru dör, är en smed vid namn Balian dragkraft i royalty, politiska intriger och blodiga heliga krig under korstågen.
5/3
Hannibal
5.5
Hannibal
Efter att framgångsrikt ha gäckat myndigheterna i flera år, Hannibal bor fred i Italien i förklädnad som en konst lärd. Trouble slår till igen när han upptäckte att lämna en förtjänar några döda i processen. Han återvänder tillbaka till Amerika för att återigen ta kontakt med nu disgraced agent Clarice Starling som lider vrede en skadlig FBI tjänsteman / rival ...
5.5/2
Body of Lies
4
Body of Lies
Body of Lies följer CIA, Roger Ferris, som han upptäcker en ledning på en stor terroristledare som misstänks vara i drift ur Jordan. När Ferris utarbetar en plan för att infiltrera hans nätverk, måste han först vinna stöd av listiga CIA veteranen Ed Hoffman och kollegialt, men kanske misstänker, chef för Jordaniens intelligens.
4/1