Sean Anders

Daddy’s Home 2
4.8
HD 1080p
Daddy’s Home 2
Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.
4.8/4
Horrible Bosses 2
0
Horrible Bosses 2
Dale, Kurt och Nick beslutar att starta eget företag, men saker och ting inte går som planerat på grund av en smart investerare, vilket fick trion att dra bort en harebrained och missriktad kidnappning system.
0/0
Daddy’s Home
6
HD 720p
Daddy’s Home
Pappa hem följer styvfar Brad Whitaker, en vänliga radio verkställande som befinner sig konkurrerar om de känslor av hans styvbarn efter den oväntade återkomsten av hans fru ex-make, Dusty Mayron.The historien om en blida radio verkställande (Ferrell) som strävar efter att bli bäst stepdad någonsin på sin hustrus två barn, men komplikationer uppstå när deras frigång, freeloading riktiga pappa kommer ...
6/1
Sex Drive
8
Sex Drive
En high school senior enheter längdåkning med sina bästa vänner att ansluta sig till en tjej han träffat på nätet.
8/1
That’s My Boy
3
That’s My Boy
Även i tonåren, Donny födde en son, Todd och höjde honom som en ensamstående förälder fram Todd 18-årsdag. Nu, efter att inte ha sett varandra i flera år, kommer Todd värld kraschar ned när Donny dyker strax före Todd bröllop.
3/1