Aaron Eckhart

Incarnate 2016
9
HD 720p
Incarnate 2016
En okonventionell exorcist (Aaron Eckhart) måste använda sina psykiska förmåga att kämpa med en illvillig demon som har tagit över en oskyldig 11-årig pojke (David Mazouz). Men han upptäcker att han är upp mot en mer formidabel fiende än han väntat när det avslöjas att samma skadliga enhet tidigare mördade hans fru och barn. Nu är han i en kapplöpning ...
9/2
Erin Brockovich
9
Erin Brockovich
En två gånger frånskild mamma till tre som ser en orättvisa, tar på den onde och vinner - med lite hjälp från hennes push-up behå. Erin går att arbeta för en advokat och kommer över journaler beskriver sjukdomar klustrade i en närliggande stad. Hon börjar utreda och snart exponerar en monumental mörkläggning.
9/1
My All American
8
My All American
Freddie Steinmark, en underdog på halster, står inför tuffa utmaningen av sitt liv efter att ha lett sitt lag till ett mästerskap säsong.
8/1
Erased
0

Erased

2012
Erased
En tidigare agent för CIA och sin dotter gå på flykt efter hans arbetsgivare rikta dem för mordet.
0/0
I, Frankenstein
5
I, Frankenstein
200 år efter hans chockerande skapelse, Dr. Frankensteins varelse, Adam, går fortfarande jorden. Men när han befinner sig i mitten av ett krig över mänsklighetens öde, Adam upptäcker han är nyckeln som kan förstöra mänskligheten.
5/1
Olympus Has Fallen
6
HD 720p
Olympus Has Fallen
När Vita huset (Secret Service kod: "Olympus") fångas upp av en terroristmastermind och verkställande kidnappas, vanhedrade tidigare president vakt Mike Banning finner sig instängda i byggnaden. Som den nationella säkerheten laget förvanskar att svara, de tvingas att förlita sig på Banning insida kunskap för att hjälpa återta Vita huset, spara VD och undvika en ännu större katastrof.
6/1
London Has Fallen
6.5
London Has Fallen
I London för premiärministern begravning, en tomt mörda alla de närvarande världens ledare är kläckta. Bara tre personer har något hopp om att stoppa det: president i USA, hans formidabla Secret Service huvud, och en engelsk MI-6 agent som med rätta litar ingen. I London för premiärministern begravning, Mike Banning upptäcker en komplott för att mörda alla som deltar världsledande.
6.5/2
The Dark Knight
7.3
HD 720p
The Dark Knight
Ställ inom ett år efter händelserna i Batman Begins, Batman, löjtnant James Gordon, och nya åklagaren Harvey Dent framgångsrikt börja runda upp brottslingar som plågar Gotham City tills en mystisk och sadistiska kriminellt geni endast känd som Joker visas i Gotham, skapa en ny våg av kaos. Joker kastar Gotham i anarki och tvingar Batman närmare korsa den fina linjen ...
7.3/4
Sully
7.7

Sully

2016
Sully
Filmen är baserad på boken som heter "Högsta Duty" av Chesley Sullenberger som är en hjälte efter att förhindra en flygning katastrof. Den 15 januari, 2009 världen bevittnat "Miracle på Hudson" när kapten "Sully" Sullenberger gled hans handikappade plan på de iskalla vattnet i Hudsonfloden, rädda livet på alla 155 ombord. Men även som Sully var att inledas av allmänheten ...
7.7/3
Love Happens
6
Love Happens
Dr Burke Ryan (Eckhart) är en framgångsrik självhjälp författare och inspirationstalare med en hemlighet. Medan han hjälper tusentals människor att hantera tragedin och personlig förlust, i hemlighet är han oförmögen att övervinna döden av hans avlidna hustru. Det är inte förrän Burke möter en starkt oberoende florist namn Eloise (Aniston) att han tvingas möta sitt förflutna och övervinna sina demoner.
6/1
Battle: Los Angeles
5
HD 720p
Battle: Los Angeles
Jorden blir attackerad av okända krafter. Som människor överallt titta på världens stora städer faller, blir Los Angeles sista strid för mänskligheten i en strid ingen väntat. Det är upp till en marin fanjunkaren och hans nya pluton att dra en linje i sanden som de tar på en fiende till skillnad från alla de någonsin stött på tidigare.
5/1