Al Pacino

Ocean’s Thirteen
6
Ocean’s Thirteen
Danny Ocean team av brottslingar är tillbaka och skriver en plan mer personlig än någonsin. När hänsynslös kasinoägaren Willy Bank dubbel korsar Reuben Tishkoff, orsakar en hjärtattack, lovar Danny Ocean som honom och hans team kommer att göra vad som helst för att få Willy Bank och allt han gick ner. Även om det innefattar att anställa hjälp från en ...
6/2
Jack and Jill
4
Jack and Jill
Jack Sadelstein, en framgångsrik reklamchef i Los Angeles med en vacker fru och barn, fruktar en händelse varje år: Thanksgiving besök av sin tvillingsyster Jill. Jills armod och passiv aggressivitet är irriterande Jack, vände normalt lugna liv upp och ner.
4/1
Misconduct
0
Misconduct
En ambitiös advokat finner sig fångad i en maktkamp mellan en korrupt farmaceutisk verkställande och hans företags senior partner. När ärendet tar en dödlig tur måste han tävla för att avslöja sanningen innan han förlorar allt.
0/0
The Godfather: Part II
0
The Godfather: Part II
Den fortsatta historien om Corleone brottet familjen berättar historien om en ung Vito Corleone växer upp på Sicilien och i 1910s New York; och följer Michael Corleone på 1950-talet när han försöker att expandera familjeföretaget i Las Vegas, Hollywood och Kuba.
0/0
Scarface
8
Scarface
Efter att ha fått ett grönt kort i utbyte mot att mörda en kubansk regeringstjänsteman, Tony Montana stakes en fordran på narkotikahandeln i Miami. Illvilligt mörda alla som står i hans väg, blir Tony småningom största knarkkung i staten, styra nästan allt kokain som kommer genom Miami. Men ett ökat tryck från polisen, krig med colombianska drogkarteller och sin egen ...
8/1
The Godfather
5.3
HD 720p
The Godfather
Historien sträcker sig över åren 1945-1955 och krönikor fiktiva italiensk-amerikanske Corleone brottslighet familj. När organiserad brottslighet familj patriark Vito Corleone lever knappt ett försök på hans liv, hans yngste son, Michael, steg i att ta hand om de blivande mördare, lanserar en kampanj för blodig hämnd.
5.3/3
The Godfather: Part III
4.5
The Godfather: Part III
Mitt i att försöka legitimera sina affärer i 1979 New York och Italien, åldrande maffian Don, Michael Corleone söker förlåtelse för sina synder samtidigt som en ung protegé under sina vingar.
4.5/2
Heat
8

Heat

1995
Heat
Obsessive mästertjuv Neil McCauley leder en förstklassig besättning på olika vågade heists hela Los Angeles medan bestämd detektiv Vincent Hanna driver honom utan vila. Varje människa erkänner och respekterar förmåga och invigningen av den andra trots att de är medvetna om sin katt-och-råtta-lek kan sluta i våld.
8/1