Alec Baldwin

The Boss Baby
7.1
The Boss Baby
A story about how a new baby's arrival impacts a family, told from the point of view of a delightfully unreliable narrator, a wildly imaginative 7 year old named Tim.
7.1/8
Madagascar: Escape 2 Africa
5.5
HD 720p
Madagascar: Escape 2 Africa
Alex, Marty, Melman, Gloria, kung Julien, Maurice, pingvinerna och schimpanserna är tillbaka och fortfarande strandsatta på Madagaskar. Mot bakgrund av detta hinder har New York-bor kläckts en plan så galet det bara kan fungera. Med militär precision, har pingvinerna repar en gammal kraschat plan ... typ av.
5.5/2
Rock of Ages
0
Rock of Ages
Young Drew Boley (Diego Boneta) och Sherrie Christian (Julianne Hough) förälska under rockmusik scenen i 1987.
0/0
The Cooler
6
The Cooler
(William H. Macy) arbetar på ett casino i Las Vegas, där han använder sin inneboende förmåga att åstadkomma olycka i dem omkring honom att jinx spelare till förlora. Hans imponerande chef, Shelly Kaplow (Alec Baldwin), är nöjd med arrangemanget. Men Bernie finner oväntad lycka när han börjar dejta attraktiv servitris Natalie Belisario (Maria Bello).
6/1
Cats & Dogs
7
Cats & Dogs
När en professor utvecklar ett vaccin som eliminerar mänskliga allergier till hundar, omedvetet upprör han den känsliga maktbalansen mellan katter och hundar och berör bort en episk strid för sällskapsdjur överlägsenhet. Pälsen flyger som kattdjur fraktion, ledd av Mr Tinkles, torg av mot storögda valp Lou och hans hund kohorter.
7/1
My Sister’s Keeper
0
My Sister’s Keeper
Sara och Brian lever ett idylliskt liv med deras unga son och dotter. Men deras familj skakas av plötsligt, hjärtskärande nyheter som tvingar dem att göra en svår och okonventionella val för att rädda sin flicka liv. Föräldrarnas desperat beslut väcker både etiska och moraliska frågor och sliter bort på grund av deras förhållande. Deras handlingar slutligen iväg ett rättsfall ...
0/0
Andron
0

Andron

2015
Andron
En grupp människor störtade ner i en mörk, klaustrofobisk labyrint, där de måste kämpa för att överleva, eftersom omvärlden klockor.
0/0
The SpongeBob SquarePants Movie
5.5
The SpongeBob SquarePants Movie
Det finns problem bryggning i Bikini Bottom. Någon har stulit kung Neptunes krona, och det ser ut som Mr Krab, Svampbob chef, är den skyldige. Trots att han just har gått över för att främja sina drömmar, SpongeBob står fast vid sin chef, och tillsammans med sin bästa kompis Patrick, ger sig ut på en förrädisk mission till Shell City ...
5.5/2
Pearl Harbor
6
HD 720p
Pearl Harbor
Den livslång vänskap mellan Rafe McCawley och Danny Walker sätts till den ultimata testet när de två ess stridspiloter fastnar i ett triangeldrama med vackra Naval sjuksköterska Evelyn Johnson. Men rivaliteten mellan vänner som blev fiender omedelbart parkeras när de befinner sig i mitten av Japans förödande attacken mot Pearl Harbor den 7 december 1941.
6/1
The Departed
8
The Departed
Att ta ner South Boston irländska maffian, polisen skicka in en av sina egna för att infiltrera jorden, utan att inse syndikatet har gjort detsamma i Martin Scorseses flera Oscar-vinnande brott thriller. Medan en hemlig polis curryrätter gynna med pöbeln kingpin, stiger en karriär brottsling genom poliskåren. Men båda sidor upptäcker snart att det finns en mullvad bland dem.
8/1
The Cat in the Hat
3
The Cat in the Hat
Conrad och Sally Walden är ensam hemma med sina sällskapsdjur fisk. Det regnar ute, och det finns inget att göra. Fram Katten i hatten går i dörren. Han introducerar dem till sin fantasi, och till en början är all skoj, tills saker komma ur handen, och katten måste gå, gå, gå, innan deras föräldrar kommer tillbaka.
3/1
Still Alice
7
Still Alice
Alice Howland, lyckligt gift och har tre vuxna barn, är en känd lingvistik professor som börjar glömma ord. När hon får en förödande diagnos, Alice och hennes familj hitta sina obligationer testas.
7/1
Aloha
5
HD 720p

Aloha

2015
Aloha
En berömd militär entreprenör återvänder till platsen för hans största karriär triumfer och återkopplingar med en länge sedan kärlek medan oväntat faller för hårt laddning flygvapen vakthund tilldelats honom.
5/1
Rise of the Guardians
5.5
Rise of the Guardians
När en ond ande som kallas Pitch fastställs gatlopp att ta över världen, måste den odödliga Guardians går samman för första gången för att skydda hopp, tro och fantasi av barn över hela världen.
5.5/2
Back in the Day
4
Back in the Day
En ung boxare tas under vingen av en folkhop chefen efter hans mor dör och hans far kör ut ur stan för att vara ett missbruk alkoholist.
4/1
Concussion
7
Concussion
Baserat på den otroliga sanna David vs Goliat berättelse av amerikansk invandrare Dr. Bennet Omalu, lysande kriminaltekniska neuropatologen som upptäckte CTE i fotbollsspelare, och den uppförsbacke han möter i att föra information till allmänheten. En dramatisk thriller baserad på den otroliga sanna David vs Goliat berättelse av amerikansk invandrare Dr. Bennet Omalu, lysande kriminaltekniska neuropatologen som gjorde den första upptäckten ...
7/1
Fun with Dick and Jane
8
Fun with Dick and Jane
Efter att ha förlorat sina högt betalda företags jobb, Jane och Dick Harper att vända sig till råna banker att behålla sin frammarsch levnadsstandard. Ursprungligen en akt av desperation, börjar de snart att njuta av det - och nu är det börjar bli en vana.
8/1
The Hunt for Red October
7
The Hunt for Red October
När en sovjetisk kärnvapen sub väg mot amerikanska vatten sjunker amerikanska skannrar, jänkarna rusning för att ta defensiva åtgärder. Men CIA-analytikern Jack Ryan övertygar mässing som under befälhavare har något annat än en första strejk i åtanke. En farlig katt-och-råtta-lek inträder.
7/1