Andy Serkis

Star Wars: The Last Jedi
7.5
CAM
Star Wars: The Last Jedi
Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från ”The Force Awakens” ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.
7.5/8
The Adventures of Tintin
8.5
HD 720p
The Adventures of Tintin
Intrepid ung reporter Tintin och hans trogna hund Snowy är kastas in i en värld av hög äventyr när de upptäcker ett fartyg med en explosiv hemlighet. Som Tintin dras in i en månghundraårig gåta, Ivan Ivanovitj Sakharine misstänker honom för att ha stulit en ovärderlig skatt. Tintin och snöiga, med hjälp av salt, elak kapten Haddock och besvärliga detektiver ...
8.5/2
The Lord of the Rings: The Return of the King
9
HD 720p
The Lord of the Rings: The Return of the King
Aragorn avslöjas som arvtagare till de gamla kungarna när han Gandalf och de övriga medlemmarna i den brutna gemenskap kamp för att rädda Gondor från Saurons styrkor. Samtidigt Frodo och Sam föra ringen närmare hjärtat av Mordor, Dark Lord rike.
9/1
The Prestige
10
The Prestige
En mystisk berättelse om två magiker vars intensiva rivalitet leder dem på en livslång kamp om herraväldet - full av besatthet, svek och svartsjuka med farliga och dödliga konsekvenser.
10/1
King Kong
10
HD 720p
King Kong
1933 New York, coerces en alltför ambitiös filmproducent hans rösterna och anlitade fartyget besättningen att resa till mystiska Skull Island, där de möter Kong, en gigantisk apa som är direkt slagna med ledande dam Ann Darrow.
10/1
Flushed Away
0
Flushed Away
London hög samhället mus Roddy spolas ned i toaletten av Sid, en gemensam avlopp råtta. Häng på en galna äventyr djupt i avloppet tarmarna av Ratropolis, där Roddy möter fyndiga Rita, gnagare-hatande Toad och hans trogna ligister Spike och Whitey.
0/0
Dawn of the Planet of the Apes
5.5
HD 720p
Dawn of the Planet of the Apes
En grupp forskare i San Francisco kamp för att överleva i efterdyningarna av en pest som utplåna mänskligheten, medan Caesar försöker upprätthålla dominans över sin gemenskap av intelligenta apor.
5.5/2
The Hobbit: An Unexpected Journey
5
HD 720p
The Hobbit: An Unexpected Journey
Bilbo Baggins, en hob njuter av sin lugnt liv, sveps in i ett episkt uppdrag av Gandalf och tretton dvärgar som försöker återta sitt berg hem från Smaug, draken.
5/1
13 Going On 30
5
13 Going On 30
Efter total förnedring på hennes födelsedagsfest trettonde, Jenna Rink vill bara gömma tills hon är trettio. Med lite magi, är hennes önskan beviljas, men det visar sig att inte vara trettio som alltid lika häftigt som hon trodde det skulle vara!
5/1
Rise of the Planet of the Apes
9
Rise of the Planet of the Apes
Forskare Will Rodman är fast besluten att hitta ett botemedel mot Alzheimers, den sjukdom som sakta har förbrukat sin far Charles. Will känns säker på att han är nära ett genombrott och testar sin senaste serum på apor, märker en dramatisk ökning i intelligens och hjärnans aktivitet i primat ämnen ... Speciellt Caesar, hans husdjur schimpans.
9/1