Austin Stowell

Whiplash
0
Whiplash
Under ledning av en hänsynslös instruktör börjar en begåvad ung trummis att driva perfektion till varje pris, även hans mänsklighet.
0/0
Behaving Badly
4
Behaving Badly
Tonåring Rick Stevens är villig att göra vad som krävs för att vinna hjärtat av Nina Pennington. Han måste ta itu med sin bästa vän kåt mamma, en missbrukande chef och även mobben om han någonsin hoppas att landa flickan i hans drömmar. Kärlek är aldrig lätt!
4/1
Love and Honor
5
Love and Honor
När en ung soldat i Vietnam blir dumpad av sin hemstad flicka, han och hans bästa vän bestämmer sig för att gå AWOL och återvända till USA för att vinna henne tillbaka.
5/1
Bridge of Spies
5.5
Bridge of Spies
Under det kalla kriget, Sovjetunionen fångar US pilot Gary Powers efter att ha skjutit ner sin U-2 spionplan. Dömd till 10 års fängelse, är Powers "enda hopp New York advokat James Donovan, rekryteras av en CIA-agent att förhandla frigivningen. Donovan brädor ett plan till Berlin, i hopp om att vinna den unge mannens frihet genom ett fångutbyte. Om allt går ...
5.5/2
Dolphin Tale 2
4
Dolphin Tale 2
Gruppen av människor som räddade Winter liv ihop i kölvattnet av hennes surrogatmamma bortgång för att hitta henne en kamrat så att hon kan ligga kvar på Clearwater Marine Hospital.
4/1