Benedict Cumberbatch

Sherlock
7.8
Sherlock
Sir Arthur Conan Doyles Sherlock Holmes i modern tappning. Sherlock Holmes arbetar i dagens London tillsammans med doktor Watson. Modern teknik tillsammans med Sherlocks skarpa hjärna gör arbetet med att lösa brott till en barnlek. Men vems lek är frågan då Moriarty drar i trådarna i bakgrunden. Sherlock är ett brott drama TV-serie baserad på Sir Arthur Conan Doyles Sherlock Holmes ...
7.8/4
Doctor Strange
8
Doctor Strange
Efter olyckan, Strange söker råd från en man vid namn Pangborn (Benjamin Bratt), som bröt ryggen, men på något sätt lärt sig att läka sig själv. Även skeptisk först, efter att ha träffat tidigare förlamade på en basketplan , tar Strange hans råd och huvuden öst till Katmandu, där han möter Jedi-liknande Mordo (Chiwetel Ejiofor) och hans herre, den forntida ...
8/5
Penguins of Madagascar
6
HD 720p
Penguins of Madagascar
Skipper, Kowalski, Rico and Private join forces with undercover organization The North Wind to stop the villainous Dr. Octavius Brine from destroying the world as we know it.
6/1
Atonement
6
Atonement
Som en 13-årig, spirande författare Briony Tallis ändrar oåterkalleligen loppet av flera liv när hon anklagar sin äldre systers älskare av ett brott han inte begått.
6/1
The Whistleblower
6
The Whistleblower
Baserat på erfarenheterna från Nebraska polis Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz) som upptäcker en dödlig sexhandel ring medan han tjänstgjorde som en FÖRENTA NATIONERNA fredsbevarare i efterkrigstidens Bosnien. Riskera sitt eget liv för att rädda andras liv, avslöjar hon en internationell konspiration som är fast besluten att stoppa henne, oavsett kostnaden.
6/1
Star Trek Into Darkness
0
HD 720p
Star Trek Into Darkness
När besättningen på Enterprise kallas hem, de hittar en ostoppbar kraft terror inifrån den egna organisationen har detonerat flottan och allt det står för, lämnar vår värld i ett tillstånd av kris. Med en personlig poäng att lösa leder kapten Kirk en människojakt till en krigszonen i världen för att fånga en man massförstörelsevapen. Eftersom våra hjältar drivs in en ...
0/0
The Imitation Game
7
HD 720p
The Imitation Game
Baserat på det verkliga livet historien om legendariske cryptanalyst Alan Turing, skildrar filmen nagelbitande kamp mot tiden från Turing och hans lysande team av kod-brytare på Storbritanniens topphemliga Government kod och Cypher School i Bletchley Park, under de mörkaste dagarna av andra världskriget.
7/3
12 Years a Slave
8
12 Years a Slave
I pre-inbördeskriget USA, Solomon Northup, en fri svart man från upstate New York, bortförs och säljs som slavar. Facing grymhet samt oväntade kindnesses Solomon kämpar inte bara för att överleva, men att behålla sin värdighet. I det tolfte året av hans oförglömliga odyssé, kommer Salomos chans möte med en kanadensisk förkämpe för alltid förändra sitt liv.
8/1
Black Mass
7
HD 720p
Black Mass
Filmen berättar den sanna historien om irländsk-amerikansk gangster Whitey Bulger, den mest ökända våldsverkare i historien om South Boston. Filmen följer denna oheliga allians, som spiral utom kontroll, vilket gör Whitey att undgå brottsbekämpande och blivit en av de mest hänsynslösa och kraftfulla våldsverkare i Boston historia. Den sanna historien om Whitey Bulger, bror till en statlig senator och mest ...
7/1
Zoolander 2
9
HD 720p
Zoolander 2
Tidigare modeller Derek Zoolander och Hansel befinner sig dragkraft tillbaka in i rampljuset efter att ha bott i avskildhet för år. Samtidigt är Derek rival Jacobim Mugatu fri och söker hämnd. Derek och Hansel är modellering igen när en motsatt företag försöker att ta dem ut ur verksamheten.
9/1