Benicio del Toro

Star Wars: The Last Jedi
7.5
CAM
Star Wars: The Last Jedi
Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från ”The Force Awakens” ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.
7.5/8
Sin City
9
Sin City
Den våldsamma staden där polisen är korrupt och gatorna dödligt farliga. I de tre sammanvävda historierna får vi möta huvudkaraktären Marv som letar efter den som mördade Goldie, en kvinna han tillbringade en kärleksnatt med och som han sedan fann död bredvid sig i sängen morgonen efter, Dwight som kallhjärtat utnyttjats av en manipulativ kvinna och söker hämnd och Hartigan ...
9/1
The Wolfman
6
The Wolfman
Lawrence Talbot, en amerikansk man på besök i viktorianska London att gottgöra med sin frånskilda pappa, blir biten av en varulv och efter en moonlight transformation, lämnar honom med en vild hunger för kött.
6/1
Traffic
5
Traffic
En undersökning av USA: s krig mot droger från flera perspektiv. För den nya chefen för Office of National Drug Control Policy, blir kriget personliga när han upptäcker att hans välutbildade dotter missbrukar kokain i sina bekväma förorts hem. I Mexiko, en bristfällig, men ädel polis går med på att vittna mot en kraftfull general i ligan med en kartell, ...
5/1
Licence to Kill
6
Licence to Kill
James Bond och hans amerikanska kollega Felix Leiter stoppa knarkkung Sanchez som lyckas fly och tar hämnd på Felix och hans hustru. Bond vet men bara en sak: hämnd.
6/1
A Perfect Day
3
A Perfect Day
Film om en grupp hjälparbetare försöker lösa en kris i en väpnad konflikt zon på Balkan.
3/1
The Little Prince
0
The Little Prince
Baserat på den bästsäljande bok "The Little Prince", berättar filmen historien om en liten flicka som bor med avgång i en värld där effektivitet och arbete är de enda dogmer. Allt kommer att förändras när misstag upptäcker hon sin granne som kommer att berätta för henne om berättelsen om Lille prinsen att han en gång träffade.
0/0
The Hunted
0
The Hunted
I nordvästra öknen, är två jägare spåras och brutalt mördad av Aaron Hallum (Benicio del Toro). I öknen i British Columbia, L.T. Bonham (Tommy Lee Jones), en före detta speciella operationer instruktör är närmade sig och bad att gripa Hallum, hans tidigare student som har "gått renegat" efter att ha lidit svåra slaget stress från sin tid i Kosovo.
0/0
Escobar: Paradise Lost
6
Escobar: Paradise Lost
Pablo Escobar familj är allt. När unga surfare Nick faller för Escobar systerdotter, Maria, finner han sitt liv på spel när han dras in i farlig värld av familjeföretaget.
6/1
Sicario
7
Sicario
I det laglösa gränsområdet som sträcker sig mellan USA och Mexiko, är en ideell FBI-agent värvning av en elit regerings arbetsgrupp tjänsteman för att underlätta den eskalerande kriget mot droger. Leds av en gåtfull konsult med en tvivelaktig tidigare, sätter laget ut på en hemlig resa tvingar Kate att ifrågasätta allt som hon tror för att överleva. En ung kvinnlig ...
7/1
Guardians of the Galaxy
0
HD 720p
Guardians of the Galaxy
Inte bara den kriminella handlingen på jorden, men den här gången hotet har också hänt i hela universum, det är mer exakt Vintergatan där tolv miljarder civila på olika planeter, tillhör olika ras. Mer speciellt, den person som är ansvarig för tullen för att rädda världen inte bara hjältar utan även kriminella, mördare och hämnare. Alla tecken har samlats för ...
0/0
Savages
6
Savages
Pot odlare Ben och Chon kämpa mot den mexikanska drogkartellen som kidnappade deras gemensamma flickvän.
6/1
Snatch
5

Snatch

2000
Snatch
Den andra filmen från brittiske regissören Guy Ritchie. Snatch berättar en obskyr historia liknar hans första snabba galna tecken kolliderar fylld film Det finns två överlappande historier här "Lock, Stock and Two Smoking Barrels." - En är sökandet efter en stulen diamant, och den andra om en boxning promotor som är har problem med en psykotisk gangster.
5/1
The Usual Suspects
5.5
The Usual Suspects
En enda överlevande berättar om twisty händelser som ledde fram till en fasansfull eldstrid på en båt, som börjar när fem brottslingar träffas på en till synes slumpmässig polis uppställning.
5.5/2