Bob Gunton

The Lincoln Lawyer
5
The Lincoln Lawyer
En advokat bedriver verksamhet från baksidan av sin Lincoln Town Car samtidigt som det utgör en hög profil klient i Beverly Hills.
5/1
The Perfect Storm
3
The Perfect Storm
I oktober 1991 en sammanflödet av väderförhållanden kombineras för att bilda en mördare storm i Nordatlanten. Fångad i stormen var svärdet-fiskebåt Andrea Gail. Magnificent foreshadowing och förväntan fylla detta sant livet drama medan små detaljer av fiskebåtar, deras redskap och vädret är sammanställda med havet äventyr.
3/1
Demolition Man
6
Demolition Man
Simon Phoenix, en våldsverkare kryogeniskt frysas under 1996, har rymt under en parole utfrågning 2032 i utopin om San Angeles. Polisen är oförmögna att hantera sina våldsamma sätt och vänder sig till hans tillfångatagande, John Spartan, som också hade kryogeniskt frysas när felaktigt anklagas för att ha dödat 30 oskyldiga människor medan gripa Phoenix.
6/1
Dead Silence
5
Dead Silence
Jamie återvänder till sin hemstad för att söka svar på hans fru mord, som inträffade efter att ha fått en konstig förpackning innehållande en buktalare attrapp som heter Billy, som kan kopplas till legenden om buktalare Mary Shaw. Avsett att ta reda på sanningen, Jamie går till staden Ravens Fair, där Shaw för att utföra och är begravd. Men Jamie ...
5/1
Ace Ventura: When Nature Calls
0
HD 720p
Ace Ventura: When Nature Calls
Kallade från en ashram i Tibet finner Ace själv på en farlig resa i djungeln i Afrika för att hitta Shikaka, den saknade heliga djur av den vänliga Wachati stammen. Han måste åstadkomma detta före bröllopet av Wachati Princess till prinsen av krigare Wachootoos. Om Ace misslyckas, kommer resultatet att bli en ond stamkrig.
0/0
The 33
6

The 33

2015
The 33
Baserad på en sann historia om en kollaps vid gruvan i San Jose, Chile som lämnade 33 gruvarbetare isolerade under jord i 69 dagar.
6/1
The Shawshank Redemption
6.5
HD 720p
The Shawshank Redemption
Inramade på 1940-talet för det dubbla mordet på sin fru och hennes älskare, upprättstående bankir Andy Dufresne börjar ett nytt liv på Nyckeln till fängelset, där han sätter sin redovisning färdigheter att arbeta för en amoralisk warden. Under sin långa sträcka i fängelse, kommer Dufresne att bli beundrad av de andra intagna - inklusive en äldre fånge vid namn Red ...
6.5/6
Get the Gringo
5
Get the Gringo
En karriär brottsling (Gibson) nabbed av mexikanska myndigheterna placeras i en tuff fängelse där han lär sig att överleva med hjälp av en 9-årig pojke.
5/1
Ärans män
4
Ärans män
Robert Gould Shaw leder det amerikanska inbördeskriget första helsvarta volontär företag, kämpar fördomar både hans egen union armén och förbunds.
4/1