Charlize Theron

The Fate of the Furious
6.7
The Fate of the Furious
When a mysterious woman seduces Dom into the world of crime and a betrayal of those closest to him, the crew face trials that will test them as never before.
6.7/9
In the Valley of Elah
8
In the Valley of Elah
Soldaten Mike Deerfield kommer hem från krigets fasor i Irak och försvinner sedan utan spår. Hans far känner inte igen sin sons beteende och åker dit för att ta reda på vad som har hänt. En yrkesofficer och hans fru arbetar med en kriminalpolis att avslöja sanningen bakom deras sons försvinnande efter återkomsten från en rundtur i tullen i Irak.
8/1
Men of Honor
8
Men of Honor
Mot formidabla odds - och en old-school dykinstruktör förbittrade USA marinens nya, mindre skadliga politik - Carl Brashear sätter siktet på att bli marinens första afroamerikanska mästare dykare i denna upplyftande sann historia. Deras förhållande börjar på klipporna, men ödet slutligen konspirerar att föra män samman till en inställning av ömsesidig respekt, triumf och ära.
8/1
Hancock
0
HD 720p
Hancock
Hancock är en down-och-ut superhjälte som är tvungen att använda en PR expert för att reparera sin image när allmänheten växer trött på all den skada han har tillfogats under sina livräddande hjältedĺd. Agenten idé om fängsla antihjälte för att göra världen saknar honom visar sig vara framgångsrik, men kommer Hancock hålla sig till sin nya känsla av mening eller ...
0/0
Prometheus
0
HD 720p
Prometheus
Ett team av upptäcktsresande upptäcker en ledtråd till ursprunget för mänskligheten på jorden, vilket leder dem på en resa till de mörkaste hörnen av universum. Där måste de slåss en skrämmande kamp för att rädda framtiden för den mänskliga rasen.
0/0
Snow White and the Huntsman
8
HD 720p
Snow White and the Huntsman
Efter den onda drottningen gifter kungen utför hon en våldsam kupp där kungen mördas och hans dotter, Snövit, tas i fångenskap. Nästan ett decennium senare, är en vuxen Snövit fortfarande i klorna på drottningen. För att få odödlighet, måste den onda drottningen hjärtat av Snövit. Efter Snow flyr slottet, sänder drottningen Huntsman att hitta henne i den mörka skogen.
8/1
A Million Ways to Die in the West
6
HD 720p
A Million Ways to Die in the West
Som en feg bonde börjar falla för den mystiska nya kvinnan i staden, måste han sätta sin nyfunna mod på prov när hennes make, en ökänd Gun-slinger, meddelar hans ankomst.
6/1
Kubo and the Two Strings
7
Kubo and the Two Strings
Young Kubo s (Art Parkinson) fredlig existens kommer omkull när han av misstag kallar en hämndlysten ande från det förflutna. Nu måste han hitta en magisk rustning som bärs av hans sena far för att besegra anden. I den episka fantasy, Josh, godhjärtad Kubo Ekes ut en ödmjuk levande medan hängivet ta hand om sin mor i deras sömnig land ...
7/3
The Huntsman: Winter’s War
7
The Huntsman: Winter’s War
Freja är också en häxa men vars makt har inte kommit ut ännu. Begåvad med förmågan att frysa sina fiender i is, Freja lär hennes unga soldater att aldrig bli kär. Som ett krig mellan rivaliserande drottning systrar Ravenna och Freja eskalerar, Eric och kollega krigare Sara höjde medlemmar i Huntsmen armén för att skydda Freja, försök att dölja sin ...
7/1
Mad Max: Fury Road
8
Mad Max: Fury Road
När sektledare Immortan Joe skickar Imperator Furiosa bort i en bepansrad tankbil för att samla bensin, ser han henne enhet betydligt utanför vägen. I en skarp ökenlandskap där mänskligheten är trasig, två rebeller bara skulle kunna återställa ordningen: Max, en handlingens man och några ord, och Furiosa, en kvinna handlings som är ute efter att göra det tillbaka till sin ...
8/1
The Road
4
The Road
En far och hans son gå ensam genom bränd Amerika. Ingenting rör sig i härjade landskapet spara aska på vind och vatten. Det är tillräckligt kall för att knäcka stenar och, när snön faller det är grått. Himlen är mörk. Deras mål är varmare söder, även om de inte vet vad, om något, väntar dem där.
4/1
Dark Places
8
Dark Places
En kvinna som överlevde det brutala dödandet av hennes familj som barn tvingas konfrontera händelserna den dagen.
8/1
Astro Boy
8
Astro Boy
Beläget i futuristiska Metro City, är Astro Boy om en ung robot med otroliga krafter som skapats av en briljant vetenskapsman i bilden av sonen han har förlorat. Det går inte att uppfylla den sörjande mannens förväntningar, ger sig vår hjälte på en resa för att söka acceptans, uppleva svek och en jorden av robot gladiatorer, innan han återvänder till ...
8/2
The Italian Job
8
The Italian Job
Efter att ha svikit och lämnas att dö i Italien, Charlie Croker och hans team planera ett utstuderat guld heist mot sin forna allierade.
8/1