Cheech Marin

Coco
9.8
TS

Coco

2017
Coco
Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt. Regi: ...
9.8/6
The Book of Life
7
The Book of Life
Resan av Manolo, en ung man som slits mellan att uppfylla förväntningarna hos hans familj och efter hans hjärta. Innan du väljer vilken väg att följa, inleder han på ett otroligt äventyr som spänner över tre fantastiska världar där han måste möta sina största rädslor.
7/3
Cars
5.5
HD 720p

Cars

2006
Cars
Blixten McQueen, en hotshot rookie racerbil driven för att lyckas, upptäcker att livet handlar om resan, inte mållinjen, när han befinner sig oväntat omväg i den sömniga Route 66 staden Kylarköping. På väg över hela landet till den stora Piston Cup Championship i Kalifornien för att tävla mot två proffs, McQueen lär känna stadens udda tecken.
5.5/2
From Dusk Till Dawn
6
From Dusk Till Dawn
Seth Gecko och hans yngre bror Richard är på flykt efter en blodig bankrån i Texas. De fly över gränsen till Mexiko och kommer hem fritt nästa morgon, när de betala av lokala kingpin. De har bara att överleva "från skymning till gryning" vid mötesplatsen, som visar sig vara ett helvete av en strippklubb.
6/1
Once Upon a Time in Mexico
6
Once Upon a Time in Mexico
Hitman "El Mariachi" blir inblandad i internationell spionage involverar en psykotisk CIA-agent och en korrupt mexikansk allmänhet.
6/1
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
0
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
Utforska de ytterligare äventyr Carmen och Juni Cortez, som nu har anslutit sig till familjespion företag som nivå 2 OSS agenter. Deras nya uppdrag är att rädda världen från en galen vetenskapsman som lever på en vulkanisk ö befolkad av en fantasifull menageri av varelser. På denna bisarra ö, ingen av Cortez prylar fungerar och de måste förlita sig på ...
0/0
The Lion King 1½
6
HD 720p
The Lion King 1½
Timon den meerkat och Pumbaa Warthog är bästa kompisar och okända hjältar den afrikanska savannen. Detta prequel till smash Disney animerade äventyr tar dig tillbaka - vägen tillbaka - innan Simba äventyr började. Du hittar ut allt om Timon och Pumbaa och taggen tillsammans när de söker efter det perfekta hemmet och försöker ta upp en rambunctious lejon unge.
6/1
Underclassman
4
Underclassman
En ung detektiv går undercover på en elit privat skola för att förstöra en internationell stulen bil ring.
4/1
Desperado
6
Desperado
En revolverman är indragen i ett krig med en lokal drog löpare.
6/1
Spy Kids
7.5
Spy Kids
Carmen och Juni tror att deras föräldrar är tråkigt. Lite vet de att på sin tid, Gregorio och Ingrid Cortez var de bästa hemliga agenter från sina respektive länder. De gav upp att livet att uppfostra sina barn. Nu, de försvinnanden av flera av sina gamla kollegor tvingar Cortez återkomst från pensionering. Vad de inte räkna med var Carmen och ...
7.5/2