Chris Mulkey

First Blood
10
First Blood
När förre Green Beret John Rambo är trakasseras av lokala brottsbekämpande och greps för lösdriveri, de Vietnam veterinär snaps, löper på kullarna och råtta-a-tat-miljöer sig in i actionfilm hall of fame. Förföljda av en obeveklig sheriff, Rambo sysselsätter hårdhänta gerillataktik för att skaka polisen av hans svans.
10/1
Captain Phillips
5
HD 720p
Captain Phillips
Den sanna historien om kapten Richard Phillips och 2009 kapning av somaliska pirater i USA-flaggade MV Maersk Alabama, den första amerikanska lastfartyg kapas i två hundra år.
5/2
The Surface
0
The Surface
Två främlingar, både i slutet av deras rep, plötsligt möts i mitten av oförutsägbara sjön Michigan.
0/0
Whiplash
0
Whiplash
Under ledning av en hänsynslös instruktör börjar en begåvad ung trummis att driva perfektion till varje pris, även hans mänsklighet.
0/0
The Purge
5
HD 720p
The Purge
Renings sker i framtiden världen 2022 när amerikanska govermental har sanktionerat en årlig 12-timmarsperiod där all brottslig verksamhet, inklusive mord-blir lagligt. James Sandin är en framgångsrik försäljare som säljer säkerhetssystem för husen. Under renings James tätar sitt hus och planerar att titta på en film med sin familj. Men Charlie-Jakobs son ser en främling flyr från en grupp som jagar ...
5/1