Chris Noth

White Girl
6
White Girl
Sommar, New York City. En college flicka faller hårt för en kille hon bara träffat. Efter en natt av festande går fel, går hon till vilda ytterligheter för att få honom tillbaka.
6/1
Cast Away
4
Cast Away
Chuck, en internationell topp chef för FedEx, och Kelly, en Ph.D. student, är kär och på väg mot äktenskap. Då Chucks planet till Malaysia diken till havs under en fruktansvärd storm. Han är den enda överlevande, och han tvättar upp på en liten ö med bara några OLYCKSBARN från flygplanets last. Kan han överleva i denna tropiska ödemark? Kommer han ...
4/1
Sex and the City 2
4
Sex and the City 2
Carrie, Charlotte och Miranda är alla gifta nu, men de är fortfarande för lite kul i solen. När Samantha får chansen att besöka en av de mest extravaganta semesterorter på planeten och erbjuder sig att föra dem hela tiden, de gissa att en enbart för kvinnor reträtt kan vara den perfekta ursäkten att undfly sitt ansvar och komma ihåg hur ...
4/1
The Perfect Man
7.5
The Perfect Man
Holly är trött på att flytta varje gång hennes mamma Jean bryter upp med ännu en andra klassens kille. Att distrahera sin mamma från hennes senaste dåligt val, Holly uppfattar den perfekta planen för den perfekta mannen, en imaginär hemlig beundrare som kommer romantik Jean och stärka sin självkänsla.
7.5/2
Sex and the City
5
HD 720p
Sex and the City
En New York författare på sex och kärlek är slutligen gifta sig med sin Mr Big. Men hennes tre bästa väninnor måste trösta henne efter en av dem leder oavsiktligt Mr Big till jilt henne.
5/1