Christian Bale

Terminator Salvation
8
Terminator Salvation
Alla vuxit upp i postapokalyptiska 2018, måste John Connor leda motståndet hos människor mot de allt dominerande militaristiska robotar. Men när Marcus Wright visas förvirrar hans existens uppdraget som Connor försöker avgöra om Wright har kommit från framtiden eller det förflutna - och om han är vän eller fiende.
8/1
Pocahontas
7.5
HD 720p
Pocahontas
Historia kommer härligt liv i Disney episka animerade berättelse om kärlek och äventyr i den nya världen. Pocahontas är en indian kvinna vars far har ordnat för henne att gifta sig med sin by bästa krigare. Men en vision berättar förändring kommer, och snart hon kommer ansikte mot ansikte med den i form av kapten. John Smith.
7.5/2
3:10 to Yuma
5
3:10 to Yuma
I Arizona i slutet av 1800-talet, har ökända fredlös Ben Wade och hans onda gäng tjuvar och mördare plågat södra järnvägen. När Wade fångas, inbördeskrig veteran Dan Evans, kämpar för att överleva på sin torka plågat ranch, volontärer att överlämna honom levande till "3:10 to Yuma", ett tåg som tar mördaren inför rätta.
5/1
The New World
5
The New World
Ett drama om explorer John Smith och konflikten mellan indianer och engelska nybyggare i den 17: e århundradet.
5/1
American Psycho
0
American Psycho
En rik New York investment banking verkställande döljer sin suppleant psykopat ego från hans medarbetare och vänner som han eskalerar djupare in i hans ologiska, omotiverade fantasier.
0/0
The Prestige
10
The Prestige
En mystisk berättelse om två magiker vars intensiva rivalitet leder dem på en livslång kamp om herraväldet - full av besatthet, svek och svartsjuka med farliga och dödliga konsekvenser.
10/1
Out of the Furnace
6
Out of the Furnace
Två bröder lever i ekonomiskt deprimerad Rostbältet, när en grym ödets nyck landar en i fängelse. Hans bror är sedan lockas till en av de mest våldsamma kriminella ringar i nordost.
6/1
American Hustle
7
American Hustle
En bedragare, Irving Rosenfeld, tillsammans med sin förföriska partner Sydney Prosser, tvingas att arbeta för en vild FBI-agent, Richie DiMaso, som driver dem in i en värld av Jersey makthavare och maffian.
7/1
Batman Begins
9
HD 720p
Batman Begins
Driven av tragedi, ägnar miljardären Bruce Wayne sitt liv åt att upptäcka och besegra den korruption som plågar hans hem, Gotham City. Oförmögen att arbeta i systemet, i stället skapar han en ny identitet, en symbol av rädsla för den kriminella undre - Batman.
9/2
The Dark Knight
7.3
HD 720p
The Dark Knight
Ställ inom ett år efter händelserna i Batman Begins, Batman, löjtnant James Gordon, och nya åklagaren Harvey Dent framgångsrikt börja runda upp brottslingar som plågar Gotham City tills en mystisk och sadistiska kriminellt geni endast känd som Joker visas i Gotham, skapa en ny våg av kaos. Joker kastar Gotham i anarki och tvingar Batman närmare korsa den fina linjen ...
7.3/4
The Big Short
7
The Big Short
När fyra utomstående såg vad de stora bankerna, media och regeringen vägrade att den globala kollapsen av ekonomin, de hade en idé: The Big Short och lyckas enormt vinst från den. De män som gjort miljontals från en global ekonomisk härdsmälta.
7/1
Knight of Cups
8
HD 1080p
Knight of Cups
Det var en ung prins vars far, kungen i öst, som skickats in i Egypten hitta en pärla. Men när prinsen kom, människor strömmade honom en kopp. Dricka det, glömde han att han var son till en kung, glömde pärlan och föll i djup sömn. Det var en ung prins vars far, kungen i öst, skickade honom ned till Egypten för ...
8/1
Equilibrium
8
Equilibrium
I en dystopisk framtid, en totalitär regim upprätthåller fred genom att dämpa befolkningen med ett läkemedel, och visning av känslor är straffbart med döden. En man som ansvarar för att upprätthålla lagen stiger till störta systemet.
8/1
Harsh Times
3
Harsh Times
Jim Davis är en före detta Army Ranger som befinner sig glider tillbaka in i sitt gamla liv småbrottslighet efter ett jobberbjudande från LAPD avdunstar. Hans bästa vän är pressad av sin flickvän Sylvia att hitta ett jobb, men Jim är mer intresserade av att umgås och göra pengar från små heists, samtidigt som man försöker få en brottsbekämpande jobb ...
3/1
Public Enemies
5.5
Public Enemies
Depression-eran bankrånare John Dillinger charm och djärvhet kär honom till en stor del av USA: s förtryckta allmänheten, men han är också en nagel i ögat på J. Edgar Hoover och spirande FBI. Desperat att fånga den svårfångade fredlös, gör Hoover Dillinger hans första offentliga fienden nummer ett och tilldelar sin topp agent, Melvin Purvis, uppgiften att föra honom i ...
5.5/2
The Dark Knight Rises
8
HD 720p
The Dark Knight Rises
Efter döden av åklagare Harvey Dent, antar Batman ansvar för Dent brott för att skydda den sena advokat rykte och därefter jagas av Gotham City Police Department. Åtta år senare, Batman möter den mystiska Selina Kyle och skurkaktige Bane, en ny terroristledare som överväldigar Gotham finaste. The Dark Knight resurfaces att skydda en stad som har märkt honom en fiende.
8/1