Christine Baranski

Bad Moms 2
0
HD 1080p
Bad Moms 2
De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta semestern för sina familjer. Som om inte det var tillräckligt, måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: sina egna mammor.
0/0
Trolls (2016)
8.6
Trolls (2016)
I höst vi äntligen vet Dreamworks Animation senaste varelser, nämligen troll! I huvudrollerna möter vi Poppy (Marion Raven / Anna Kendrick) att den optimistiska ledare trollen, och hennes motsvarighet, Kvist (Atle Pettersen / Justin Timberlake). Tillsammans de två ombord på ett äventyr som tar dem långt bortom världen de någonsin har känt. I denna fantastiska och färgstarka familjekomedi vi äntligen lära ...
8.6/9
Chicago
6
Chicago
Murderesses Velma Kelly (en chanteuse och retas som dödade hennes make och syster efter att finna dem i sängen tillsammans) och Roxie Hart (som dödade sin pojkvän när hon upptäckte att han inte kommer att göra henne en stjärna) befinner sig i dödscell tillsammans och kämpa för berömmelse som kommer att hålla dem från galgen i 1920 Chicago.
6/1
The Bounty Hunter
0
The Bounty Hunter
Milo Boyd är en prisjägare vars senaste spelning är ganska tillfredsställande, som han finner ut att bail-skeppare han måste jaga är hans egen exfru Nicole - men hon har inte för avsikt att få nabbed utan strid. Komplicera saker och ting, Nicoles wannabe-pojkvän, Stewart, går jakten.
0/0
Into the Woods
6
Into the Woods
En häxa konspirerar för att undervisa viktiga lärdomar till olika karaktärer populära barns berättelser inklusive Rödluvan, Askungen, Jack and the Beanstalk och Rapunzel.
6/1
Mamma Mia!
6
HD 720p
Mamma Mia!
Beläget på en idyllisk grekisk ö, tjänar tomten som bakgrund för en mängd ABBA hitlåtar. Donna, en oberoende, ensamstående mamma som äger ett litet hotell på ön är på väg att släppa taget om Sophie, pigg unga dotter hon höjt sig. Men Sophie har i hemlighet inbjuden tre av hennes mors ex-älskare i hopp om att hitta sin far.
6/1
How the Grinch Stole Christmas
6
HD 720p
How the Grinch Stole Christmas
Inne i en snöflinga finns det magiska landet av Whoville. I Whoville, leva Whos, en nästan muterad form av Munchkin-liknande människor. Alla Whos älskar julen, men bara utanför deras älskade Whoville bor Grinchen. Grinchen är en otäck varelse som hatar julen, och tomter att stjäla det ifrån Whos, som han lika avskyr. Ännu ett litet barn, Cindy Lou Vem beslutar ...
6/3