Claire Danes

Homeland
6.9
Homeland
Homeland handlar inledningsvis om marinkårsoldaten Nicholas Brody (Damian Lewis), som efter åtta år i fångenskap i Irak återvänder till USA som hjälte. Men alla tror inte på honom, framför allt inte CIA-agenten Carrie Mathison (Claire Danes), som misstänker att Brody har omvänts och nu arbetar för Al-Qaida. Serien följer sedan Mathisons arbete för att avslöja Brody och den farliga katt- ...
6.9/7
Terminator 3: Rise of the Machines
9
Terminator 3: Rise of the Machines
Det har varit 10 år sedan John Connor räddade jorden från domens dag, och han nu lever under radarn, styrning klar att använda något Skynet kan spåra. Det vill säga tills han möter T-X, en robot mördare förpliktas att avsluta det T-1000 startade. Bra Connor tidigare nemesis, Terminator är tillbaka för att hjälpa den nu vuxna Connor ... precis som ...
9/1
Romeo + Juliet
9
Romeo + Juliet
I regissören Baz Luhrmann samtida ta på William Shakespeares klassiska tragedi har Montagues och Capulets flyttat sin pågående fejd till den tryckande förorten Verona Beach, där Romeo och Julia förälska och i hemlighet gifta. Även om filmen är visuellt modern förblir barden dialog.
9/1
As Cool as I Am
0
As Cool as I Am
En smart tonårsflicka kommer av ålder i en liten stad med sina självcentrerade föräldrar som hade henne när de var tonåringar.
0/0
Stardust
6
Stardust
I en lantlig stad på gränsen till ett magiskt land, gör en ung man ett löfte till sin älskade att han ska hämta en fallen stjärna genom bege sig till den magiska sfären. Hans resa tar honom till en värld bortom hans vildaste drömmar och avslöjar sin sanna identitet.
6/1