Dascha Polanco

Orange Is the New Black
7.8
Orange Is the New Black
Ett brott hon har begått i sin ungdomliga förflutna skickar Piper Chapman till ett kvinnofängelse , där hon byter sin bekväma New York liv för en oväntad kamratskap och konflikter i en excentrisk grupp av medfångar.
7.8/4
Gimme Shelter
3
Gimme Shelter
Efter att ha kört bort från sin missbrukande mamma söker en gatu tonåring tillflykt med sin far, men han avvisar henne när han får veta att hon är gravid.
3/1
The Cobbler
5
The Cobbler
Max Simkin reparerar skor i samma New York butik som har varit i hans familj i generationer. Besvikna med grind i det dagliga livet, snubblar Max på en magisk släktklenod som tillåter honom att kliva in livet för sina kunder och se världen på ett nytt sätt. Ibland går i en annan mans skor är det enda sättet man kan ...
5/1
The Perfect Match
4
The Perfect Match
Charlie (Terrence J) är en charmig playboy som inte tror i allvarliga relationer. Men bara tills han möter den vackra och mystiska Eva. Att enas om en tillfällig affär, vill Charlie sedan lite mer än så ... Terrence J. stjärnor som Charlie, en playboy som är övertygad om att relationer är döda. Hans två bästa vänner, Donald Faison och Robert ...
4/1
Joy
6
HD 720p

Joy

2015
Joy
Joy kretsar kring Joy Mangano, en frånskild mamma till två barn, genom fyra generationer som grundar ett företag dynasti efter att ha skapat Miracle Mop och blir en matriark i sin egen rätt. En historia baserad på livet av en kämpande Long Island ensamstående mamma som blev en av landets mest framgångsrika entreprenörer.
6/1