Desmond Llewelyn

Thunderball
6
Thunderball
En kriminell organisation har fått två atombomber och ber om en 100 miljoner pund lösen i form av diamanter i sju dagar eller de kommer att använda vapnen. Underrättelsetjänsten skickar James Bond till Bahamas för att återigen rädda världen.
6/1
You Only Live Twice
5
You Only Live Twice
En mystisk rymdskepp kidnappar en rysk och amerikansk rymdkapsel och ger världen på randen till en annan världskriget. James Bond undersöker fallet i Japan och möter sin ärkefiende Blofeld. Den femte filmen från den legendariske James Bond-serien med Sean Connery som den brittiska superagent.
5/1
On Her Majesty’s Secret Service
8
On Her Majesty’s Secret Service
James Bond spår archnemesis Ernst Blofeld till en bergstopp reträtt där han tränar en armé av vackra men dödliga kvinnor. Längs vägen, Bond faller för italienska contessa Tracy Draco - och gifter henne för att komma närmare Blofeld. Samtidigt lokaliserar han Blofeld i Alperna och ger sig ut på en klassisk skid jaga.
8/1
Moonraker
9
Moonraker
Under transporten av en rymdfärja en Boeing 747 kraschar i Atlanten men när de går för att leta efter den förstörda skytteln den inte finns. James Bond undersöker den saknade uppdrag rymdfärjan och snart får veta att skyttlar ägare Hugo Drax vill döda hela mänskligheten.
9/1
Octopussy
4
Octopussy
James Bond skickas för att undersöka efter en karl "00" agent hittas död med en ovärderlig Farberge ägg. James Bond följer mysteriet och avslöjar en smuggling skandal och en rysk General som vill provocera fram en ny världskriget.
4/2
A View to a Kill
5
A View to a Kill
En nyutvecklad mikrochip som designats av Zorin Industries för den brittiska regeringen som kan överleva den elektromagnetiska strålningen som orsakas av en kärnvapenexplosion har landat i händerna på KGB. James Bond måste ta reda på hur och varför. Hans misstankar leda honom snart till stor branschledande Max Zorin.
5/1
The Living Daylights
8
The Living Daylights
James Bond hjälper en rysk general flykt i väst. Han finner snart att KGB vill döda honom för att hjälpa general. En liten stund senare general kidnappas från Secret Service som leder 007 att vara misstänksam.
8/1
Tomorrow Never Dies
6
Tomorrow Never Dies
En rubbad mediamogulen är iscensättning internationella incidenter grop världens supermakter mot varandra. Nu 007 måste ta på denna onda mastermind i en adrenalinladdad kamp för att avsluta sin terror och förhindra global pandemonium.
6/1
The World Is Not Enough
7
The World Is Not Enough
Girighet, hämnd, världsdominans, högteknologisk terrorism - det är alla i en dags arbete för listiga MI6 agenten James Bond, som är på ett uppdrag att skydda vackra olje arvtagerska Elektra kung från en ökänd terrorist. I en kamp mot klockan som kulminerar i en dramatisk ubåt uppgörelse, Bond arbetar för att desarmera den internationella maktkamp som har världens oljeförsörjning hänger ...
7/1