Diane Kruger

Fathers and Daughters
0
Fathers and Daughters
En Pulitzer-vinnande författare brottas med att vara en änkling och far efter ett mentalt sammanbrott, medan 27 år senare, kämpar hans odlas dotter att knyta kontakter i hennes egen.
0/0
The Infiltrator
7.5
The Infiltrator
Den amerikanske tullagenten Robert Mazur upptäcker ett pengatvättssystem som involverar den colombianske knarkkungen Pablo Escobar. Mazur bestämmer sig för att gå undercover under namnet Bob Musella. En US tulltjänsteman avslöjar en massiv penningtvätt system involverar Pablo Escobar.
7.5/2
Mr. Nobody
4.5
Mr. Nobody
Nemo Ingen leder en vanlig tillvaro med sin fru och 3 barn; en dag, vaknar han upp som en dödlig hundraåring år 2092.
4.5/2
National Treasure
0
National Treasure
Moderna skattletare, ledda av arkeologen Ben Gates, söka efter en kista av rikedomar ryktas ha gömt undan bort av George Washington, Thomas Jefferson och Benjamin Franklin under frihetskriget. Kistan vistelseort kan ligga i hemliga ledtrådar inbäddade i konstitutionen och självständighetsförklaringen, och Gates är i en tävling för att hitta guld innan hans fiender gör.
0/0
Unknown
0
Unknown
En amerikansk biolog närvarar vid en konferens i Berlin vaknar ur en koma efter en bilolycka, bara för att upptäcka att någon har tagit sin identitet och att ingen, inte ens hans fru, tror honom. Med hjälp av en illegal invandrare och en före detta Stazi agent, ställer han ut för att bevisa vem han är och ta reda på ...
0/0
The Host
5
The Host
En parasit främmande själ injiceras i kroppen av Melanie Stryder. Istället för att utföra sitt lopp uppdrag att ta över jorden, "Wanda" (som hon kommer att kallas) bildar en bindning med sin värd och syftar till att underlätta andra fria människor.
5/1
Inglourious Basterds
8
HD 720p
Inglourious Basterds
I Nazi-ockuperade Frankrike under andra världskriget, en grupp judisk-amerikanska soldater känd som "The Basterds" väljs specifikt för att sprida skräck i hela Tredje riket genom skalpera och brutalt döda nazister. De Basterds, under ledning av löjtnant Aldo Raine snart tvär banor med en fransk-judisk tonårig flicka som driver en biograf i Paris som är måltavla för soldaterna.
8/1
National Treasure: Book of Secrets
5.5
HD 720p
National Treasure: Book of Secrets
Benjamin Franklin Gates och Dr. Abigail Chase - som fann rikedom och romantik i slutet av sin första jakten på nationell skatt - reteam med sin wisecracking partner i brott, Riley Poole, för en annan stoja genom US historia. Nu, beväpnade med en bunt länge förlorat sidor från John Wilkes Booth dagbok måste Ben följa en ledtråd kvar där för ...
5.5/2
Troy
7.5
HD 720p

Troy

2004
Troy
I år 1250 f Kr Under slutet av bronsåldern, två nya länder börjar att kollidera. Paris, den trojanska prinsen, övertygar Helen, drottning av Sparta, att lämna sin man Menelaos, och segla med honom tillbaka till Troja. Efter Menelaos får reda på att hans fru togs av trojaner, frågar han sin bror Agamemnom att hjälpa honom att få henne tillbaka. Agamemnon ...
7.5/4