Elijah Wood

Happy Feet Two
5
Happy Feet Two
Mumla pingvinen har ett problem: hans son Erik, som är ovilliga att dansa, möter The Mighty Sven, en pingvin som kan flyga! Det blir värre för Mumble när världen skakas av starka krafter, vilket leder honom att sammanför pingvin nationerna och deras allierade för att ställa allt till rätta.
5/1
The Trust
10
HD 720p
The Trust
A pair of cops investigating a drug invasion stumble upon a mysterious bank vault.
10/1
The Lord of the Rings: The Two Towers
9
HD 720p
The Lord of the Rings: The Two Towers
Frodo och Sam vandrar till Mordor för att förstöra en Ringen medan Gimli, Legolas och Aragorn söka efter orc-fångade Merry och Pippin. Hela tiden, skändlig guiden Saruman väntar Fellowship medlemmar på Orthanc Tower i Isengård.
9/1
The Lord of the Rings: The Return of the King
9
HD 720p
The Lord of the Rings: The Return of the King
Aragorn avslöjas som arvtagare till de gamla kungarna när han Gandalf och de övriga medlemmarna i den brutna gemenskap kamp för att rädda Gondor från Saurons styrkor. Samtidigt Frodo och Sam föra ringen närmare hjärtat av Mordor, Dark Lord rike.
9/1
Maniac
5

Maniac

2012
Maniac
När han hjälper en ung artist med hennes kommande utställning, ägaren av en skyltdocka butikens dödliga, undertryckta begär kommer upp till ytan.
5/1
Cooties
5
Cooties
En mystisk virus slår en isolerad grundskola, omvandla barnen till en vild svärm av mass vildar. En osannolik hjälte måste leda en brokig skara lärare i kampen för sina liv.
5/1
Green Street Hooligans
7
Green Street Hooligans
Efter att felaktigt ut från Harvard University, flyr amerikanska Matt Buckner till sin systers hem i England. Väl där han vän med hennes charmiga och farlig bror-in-law, Pete Dunham, och introducerade till underjorden av brittiska fotbollshuliganism. Matt lär sig att stå sin mark genom en vänskap som utvecklar mot bakgrund av denna hemlighet och ofta våldsam värld. "Green Street Hooligans" ...
7/1
The Hobbit: An Unexpected Journey
5
HD 720p
The Hobbit: An Unexpected Journey
Bilbo Baggins, en hob njuter av sin lugnt liv, sveps in i ett episkt uppdrag av Gandalf och tretton dvärgar som försöker återta sitt berg hem från Smaug, draken.
5/1
The Last Witch Hunter
6
The Last Witch Hunter
Århundraden sedan, Kaulder, en häxa-jägare som var förbannade med evigt liv, lyckades dräpa allsmäktig drottning Witch. Före sin död, drottning Witch förbannar Kaulder med sin egen odödlighet, evigt separera honom från sin älskade hustru och dotter i livet efter detta. 800 år senare, är Kaulder arbetar fortfarande som en häxa jägare för en organisation som heter The Axe och Cross, ...
6/1
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
5.3
HD 720p
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Filmer berättar om Dark Lord, som söker en ringsignal. Ringen har funnit sin väg till den unge hobbit Frodo Bagger. Ödet för Midgård ligger i vågskålen som Frodo och åtta följeslagare som utgör Sagan om Ringen börjar sin resa till Mount Doom i landet Mordor, den enda plats där Ringen kan förstöras. Ung hobbit Frodo Baggins, efter att ärva en ...
5.3/3
Pawn Shop Chronicles
7
Pawn Shop Chronicles
En saknad vigselring leder till en vild gås jaga involverar meth missbrukare, skinheads och en Elvis imitatör.
7/1
Happy Feet
6
HD 720p
Happy Feet
I en värld av de kejsarpingviner, som finner sina själsfränder genom sång, är en pingvin född som inte kan sjunga. Men han kan steppa något häftig!
6/1
Back to the Future Part II
7
HD 720p
Back to the Future Part II
Marty och Doc är på det igen i denna galna uppföljaren till 1985 blockbuster som den tids resande duo huvud till 2015 för att kväva några McFly familjen elände i sin linda. Men saker och ting går snett tack vare trakassera Biff Tannen och en irriterande sport almanacka. I ett sista desperat försök att ställa saker rakt finner Marty själv ...
7/1