Evan Rachel Wood

Westworld
7.2
Westworld
Westworld är inte din typiska nöjespark. Avsedd för rika turister, futuristiska park - som är omhändertagen av robot "värdar" - låter sina besökare att leva ut sina fantasier genom artificiell medvetande. Oavsett hur olaglig fantasin kan vara, inte får några följder för parkens gäster, som gör det möjligt för någon önskan att vilja igenom. "Westworld " - som är baserad ...
7.2/5
The Wrestler
3
The Wrestler
Aging brottaren Randy "The Ram" Robinson är långt förbi sin prime men ändå klar och rarin "att gå på pro-brottning krets. Efter en särskilt brutal misshandel, dock Randy hänger upp sina strumpbyxor, bedriver ett seriöst förhållande med en lång-in-the-tand strippa, och försöker att återförenas med sin dotter. Men han kan inte motstå lockelsen av ringen och förbereder sig för en ...
3/1
Strange Magic
5
HD 720p
Strange Magic
En kärleksdryck fungerar sina slingrande charm om älvor, alver och träsklevande Bog kungen som de alla försöker att ha drycken för sig själva.
5/1
Barefoot
5
Barefoot
Den "svarta får" son till en förmögen familj möter en ung psykiatrisk patient som har tagits upp i isolering hela sitt liv. Han tar naiv ung kvinna hem till sin brors bröllop en osannolik romantik blommar, som hon imponerar alla med sina äkta, enkla charm.
5/1
Into the Forest
9
Into the Forest
I en inte alltför avlägsen framtid, två unga kvinnor som lever i en avlägsen gammal skog upptäcka världen omkring dem är på randen till en apokalyps. Informerade bara genom rykte, slåss de inkräktare, sjukdom, ensamhet & amp; svält.
9/1
The Reef
7
The Reef
Efter att ha förlorat allt, en ung fisk, Pi, går att leva med sin familj på revet. Där möter han kärleken i hans liv men konstaterar att hon redan har oönskade känslor av en översittare haj. Han måste följa sitt öde för att rädda henne och befria revet av detta hot för gott.
7/1