Finn Wittrock

La La Land
5.8
La La Land
Vi får följa jazzpianisten Sebastian och den aspirerande skådespelerskan Mia. De två blir förälskade, men ju mer framgångsrika de blir, desto svårare blir det att hålla kärleken vid liv. Emma Stone och Ryan Gosling dansar hela vägen in i våra hjärtan i denna glada, färgsprakande och otroligt charmiga saga om kärlek och drömmar. Sällan har jag gråtit sådana mängder på ...
5.8/5
My All American
8
My All American
Freddie Steinmark, en underdog på halster, står inför tuffa utmaningen av sitt liv efter att ha lett sitt lag till ett mästerskap säsong.
8/1
The Normal Heart
0
The Normal Heart
Historien om uppkomsten av HIV-AIDS-krisen i New York i början av 1980, med en orubblig titt på landets sexualpolitik som homosexuella aktivister och deras allierade i det medicinska samfundet kampen för att avslöja sanningen om den spirande epidemi till en stad och nation i förnekelse.
0/0
Unbroken
7
HD 720p
Unbroken
En krönika om livet av Louis Zamperini, en olympisk löpare som togs till fånga av japanska styrkor under andra världskriget.
7/1
The Big Short
7
The Big Short
När fyra utomstående såg vad de stora bankerna, media och regeringen vägrade att den globala kollapsen av ekonomin, de hade en idé: The Big Short och lyckas enormt vinst från den. De män som gjort miljontals från en global ekonomisk härdsmälta.
7/1