Frances Fisher

In the Valley of Elah
8
In the Valley of Elah
Soldaten Mike Deerfield kommer hem från krigets fasor i Irak och försvinner sedan utan spår. Hans far känner inte igen sin sons beteende och åker dit för att ta reda på vad som har hänt. En yrkesofficer och hans fru arbetar med en kriminalpolis att avslöja sanningen bakom deras sons försvinnande efter återkomsten från en rundtur i tullen i Irak.
8/1
The Lincoln Lawyer
5
The Lincoln Lawyer
En advokat bedriver verksamhet från baksidan av sin Lincoln Town Car samtidigt som det utgör en hög profil klient i Beverly Hills.
5/1
The Host
5
The Host
En parasit främmande själ injiceras i kroppen av Melanie Stryder. Istället för att utföra sitt lopp uppdrag att ta över jorden, "Wanda" (som hon kommer att kallas) bildar en bindning med sin värd och syftar till att underlätta andra fria människor.
5/1
Titanic
8.2
HD 720p
Titanic
84 år senare, en 101-årig kvinna vid namn Rose DeWitt Bukater berättar att hennes barnbarn Lizzy Calvert, Brock Lovett, Lewis Bodine, Bobby Buell och Anatolij Mikailavich på Keldysh om sitt liv som i 10 april 1912, på ett fartyg kallas Titanic när unga Rose styrelser avgående fartyg med överklass passagerare och hennes mor, Ruth DeWitt Bukater, och hennes fästman, Caledon ...
8.2/5
Beverly Hills Chihuahua 3 – Viva La Fiesta!
5.5
Beverly Hills Chihuahua 3 – Viva La Fiesta!
När Papi & amp; co flytta till ett lyxigt hotell, hans yngsta valp Rosa känner försummade och han måste visa henne hur sakkunniga henne är.
5.5/2
Outlaws and Angels
5
Outlaws and Angels
Ett gäng kallblodiga laglösa flyr snävt en blodindränkta bankrån i en smutsiga gränsstad. Med en ökänd prisjägare heta på deras spår, dessa skändliga brottslingar behöver desperat en plats att gömma innan natten faller. Ödet för dem till hemmet av Tildons, en till synes oskyldig familj med två feisty döttrar. Eftersom män bosätta sig i en häftig katt och mus spelar ...
5/1