Giovanni Ribisi

Sneaky Pete
9
Sneaky Pete
En bedragare på flykt från en ond gangster tar locket sitt förflutna genom att anta identiteten av hans fängelsecellkamrat , Pete "återförening" med Petes främmande familj, en färgstark , dysfunktionell grupp som hotar att dra in honom i en värld lika farligt som den han försöker fly - och, kanske, ge honom en smak av kärleksfull familj han aldrig haft.
9/1
Ted
5.5
HD 720p

Ted

2012
Ted
John Bennett, en man vars barndom önskan att föra sin nalle till liv kom sant, nu måste välja mellan att hålla relationen med björn eller hans flickvän, Lori.
5.5/2
Avatar
8.7
HD 720p

Avatar

2009
Avatar
I den 22: a århundradet, är en förlamad Marine skickas till månen Pandora på en unik uppgift, men blir slits mellan följande order och skydda en främmande civilisation.
8.7/3
Ted 2
5
HD 720p

Ted 2

2015
Ted 2
Nygift par Ted och Tami-Lynn vill ha barn, men för att kvalificera sig för att vara en förälder, kommer Ted måste bevisa att han är en person i en domstol.
5/2
Meadowland
9
Meadowland
Sarah och Philip tvingas hantera det otänkbara när deras son försvinner. Philip försöker hantera det hela på mer traditionella vägar, men tappar sina moraliska värderingar. Sarah använder sig av annorlunda vägar och placerar sig själv i mer och mer farliga situationer på kuppen. I den dimmiga efterdyningarna av en ofattbar förlust, Sarah och Phil kommer rubbad, hänsynslöst ignorera konsekvenserna. Phil börjar ...
9/1
The Big White
9
The Big White
För att råda bot sina ekonomiska problem, har en resebyrå hans öga på en frusen lik, som bara råkar vara eftertraktad av två torpeder.
9/1
Lost in Translation
8
Lost in Translation
Två förlorade själar besöker Tokyo - den unga, försummade hustru till en fotograf och en tvättad upp filmstjärna skjuter en TV-reklam - hitta en udda tröst och fundersam friheten att vara äkta i varandras sällskap, bort från sina liv i Amerika.
8/1
Selma
6

Selma

2014
Selma
"Selma", som i Alabama, den plats där segregation i söder var som värst, vilket leder till en marsch som slutade i våld, vilket tvingar en berömd uttalande av president Lyndon B. Johnson som i slutändan ledde till undertecknandet av Civil Rights Act .
6/1
Gangster Squad
10
Gangster Squad
Los Angeles, 1949. Hänsynslös, Brooklyn-född mob kung Mickey Cohen (Sean Penn) kör bildspelet i denna stad, skörda SYNDA från droger, vapen, de prostituerade och - om han har sitt sätt - varje tråd satsning placeras väster om Chicago. Och han gör det med skydd av inte bara sina egna betalda goons, men även polisen och politikerna som är under hans ...
10/1
Results
5
Results
Två inkompatibla personliga tränare liv är på högkant av de åtgärder som en ny, rik klient.
5/1
A Million Ways to Die in the West
6
HD 720p
A Million Ways to Die in the West
Som en feg bonde börjar falla för den mystiska nya kvinnan i staden, måste han sätta sin nyfunna mod på prov när hennes make, en ökänd Gun-slinger, meddelar hans ankomst.
6/1
Gone In Sixty Seconds
6.5
Gone In Sixty Seconds
På att lära att han måste komma ut i pension för att stjäla 50 bilar i en natt för att rädda sin bror Kip liv, tidigare biltjuv Randall "Memphis" Raines anlitar hjälp från några "öka lyckliga" kompisar för att åstadkomma en till synes omöjlig bedrift. Från otaliga biljakter att obevekliga poliser, bygger högoktanig spänning som Randall svänger runt mer än ...
6.5/2
Public Enemies
5.5
Public Enemies
Depression-eran bankrånare John Dillinger charm och djärvhet kär honom till en stor del av USA: s förtryckta allmänheten, men han är också en nagel i ögat på J. Edgar Hoover och spirande FBI. Desperat att fånga den svårfångade fredlös, gör Hoover Dillinger hans första offentliga fienden nummer ett och tilldelar sin topp agent, Melvin Purvis, uppgiften att föra honom i ...
5.5/2