Hugh Grant

Paddington 2
7.5
HD 1080p
Paddington 2
Paddington, now happily settled with the Brown family and a popular member of the local community, picks up a series of odd jobs to buy the perfect present for his Aunt Lucy's 100th birthday, only for the gift to be stolen.
7.5/6
The Pirates! Band of Misfits
9
The Pirates! Band of Misfits
I The Pirates! Band of Misfits, Hugh Grant stjärnor i sin första animerade roll som frodigt skäggiga Pirate kapten - en gränslöst entusiastisk, om något mindre än framgångsrika, terror öppet hav. Med en trasa-tag besättningen på sin sida (Martin Freeman, Brendan Gleeson, Russell Tovey, och Ashley Jensen), och till synes blinda för de omöjliga odds staplade mot honom, har kaptenen ...
9/1
Did You Hear About The Morgans?
3
Did You Hear About The Morgans?
I New York City, är en främmande par som bevittnar ett mord flyttas till småstad Wyoming som en del av ett vittne-skyddsprogram.
3/1
The Rewrite
5
The Rewrite
En Oscar-vinnande författare i en svacka lämnar Hollywood för att undervisa manus vid en högskola på östkusten, där han faller för en ensamstående mamma ta lektioner där.
5/1
Notting Hill
10
Notting Hill
Den brittiska komedi från regissören Roger Michell berättar kärlekshistorien mellan en berömd skådespelare och en enkel bok säljare från London. En titt in i försöket för kända personer att ha en personlig och privatliv och konsekvenserna som följer. Nominerad till tre Golden Globes 2000.
10/1
Bridget Jones’s Diary
7
Bridget Jones’s Diary
Bridget Jones dagbok är en romantisk kärlekshistoria komedi från den bäst säljande romanen med samma namn av Helen Fielding. En kaotisk Jones möter en snobbig jurist som heter Marc och snart han träder in i hennes värld av brister.
7/1
The Man from U.N.C.L.E.
7
HD 720p
The Man from U.N.C.L.E.
I början av 1960-talet, CIA-agenten Napoleon Solo och KGB operativa Illya Kuryakin delta i ett gemensamt uppdrag mot en mystisk kriminell organisation, som arbetar för att föröka sig kärnvapen. På höjden av det kalla kriget, planerar en mystisk kriminell organisation att använda kärnvapen och teknik för att rubba den känsliga maktbalansen mellan USA och Sovjetunionen. CIA-agenten Napoleon Solo och KGB-agent ...
7/1