Hugh Jackman

Logan – The Wolverine
5.4
Logan – The Wolverine
I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förflutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.
5.4/5
Chappie
10
Chappie
Varje barn kommer till världen är full av löften, och ingen mer så än Chappie: han är begåvad, speciell, ett underbarn. Precis som alla barn, kommer Chappie komma under inflytande av sin omgivning-några bra, några dåliga-och han kommer att förlita sig på hans hjärta och själ att hitta sin väg i världen och bli sin egen man. Men det finns ...
10/1
The Wolverine
0
The Wolverine
Wolverine möter sin ultimata nemesis - och tester av hans fysiska, emotionella och dödliga gränser - i en livsförändrande resa till dagens Japan.
0/0
The Fountain
9
The Fountain
Spänner över tusen år, och tre parallella historier, är The Fountain en berättelse om kärlek, död, andlighet, och bräckligheten i vår existens i denna värld.
9/1
The Prestige
10
The Prestige
En mystisk berättelse om två magiker vars intensiva rivalitet leder dem på en livslång kamp om herraväldet - full av besatthet, svek och svartsjuka med farliga och dödliga konsekvenser.
10/1
Van Helsing
9
HD 720p
Van Helsing
Berömda monster slayer Gabriel Van Helsing (Hugh Jackman) sändes ut till Transsylvanien för att bistå den sista av de Valerious blodsband i att besegra Greve Dracula. Anna Valerious (Kate Beckinsale) avslöjar att Dracula har bildat en ohelig allians med Dr. Frankensteins monster och är fast beslutna krävande en månghundraårig förbannelse på hennes familj.
9/1
Flushed Away
0
Flushed Away
London hög samhället mus Roddy spolas ned i toaletten av Sid, en gemensam avlopp råtta. Häng på en galna äventyr djupt i avloppet tarmarna av Ratropolis, där Roddy möter fyndiga Rita, gnagare-hatande Toad och hans trogna ligister Spike och Whitey.
0/0
Les Misérables
7
Les Misérables
En anpassning av den framgångsrika musikalen baserad på Victor Hugos klassiska roman som i 19-talets Frankrike, där en villkorligt frigiven fånge vid namn Jean Valjean söker inlösen.
7/1
Movie 43
4
Movie 43
Filmen består av flera komedi shorts presenteras genom en övergripande segment med titeln "Pitch", där Charlie Wessler, en galen manusförfattare, försöker att slå ett skript för att filma verkställande Griffin Schraeder. Efter att ha avslöjat flera av berättelserna i hans manus, blir Wessler upprörd när Schräder avfärdar hans upprörande idéer, och han drar en pistol mot honom och tvingar honom ...
4/1
X2: X-Men United
7
HD 720p
X2: X-Men United
Professor Charles Xavier och hans team av genetiskt begåvade superhjältar inför en stigande våg av anti-mutant känsla leds av överste William Stryker i denna uppföljare till Marvel Comics-baserade storsäljande X-Män. Storm, Wolverine och Jean Grey måste gå sina vanliga nemesis Magneto och Mystique att unhinge Strykers system för att utrota alla mutanter.
7/1
X-Men
7
HD 720p

X-Men

2000
X-Men
Två mutanter, Rogue och Wolverine, kom till en privat akademi för sitt slag vars hemvist superhjälte team, X-Män måste motsätta sig en terroristorganisation med liknande befogenheter.
7/1
Real Steel
9
Real Steel
I nära framtid, är Charlie Kenton en tvättad upp kämpe som avgick från ringen när robotarna tog över sporten. Efter Charlies robot trasigt, han motvilligt lag upp med sin frånskilda son Max att bygga och utbilda en osannolik kandidat.
9/3
Prisoners
8
HD 720p
Prisoners
När Keller Dover dotter och hennes vän försvinner, tar han saken i egna händer som polisen driva flera leder och tryckfästen. Men hur långt kommer denna desperata far gå för att skydda sin familj?
8/1
Eddie the Eagle
7
Eddie the Eagle
Inspirerad av verkliga händelser, är Eddie örnen en må-bra historia om Michael "Eddie" Edwards (Taron Egerton), en osannolik men modiga brittiska skid hoppare som aldrig slutat tro på sig själv - även som en hel nation räknade ut honom. Med hjälp av en upprorisk och karismatisk tränare (spelad av Hugh Jackman), tar Eddie om inrättande och vinner hjärtan sportfantaster runt ...
7/1
Rise of the Guardians
5.5
Rise of the Guardians
När en ond ande som kallas Pitch fastställs gatlopp att ta över världen, måste den odödliga Guardians går samman för första gången för att skydda hopp, tro och fantasi av barn över hela världen.
5.5/2
X-Men Origins: Wolverine
6
HD 720p
X-Men Origins: Wolverine
Efter att ha begärt att leva ett normalt liv, sätter Logan för att hämnas sin flickvän genom att genomgå mutanten vapen X-program och bli Wolverine.
6/1
Pan
5
HD 720p

Pan

2015
Pan
Historien om en föräldralös som pigg bort till den magiska Neverland. Lever en dyster tillvaro på London barnhem, är 12-åriga föräldralösa Peter pigg bort till den magiska världen av Neverland, där han finner både roligt och fara, och i slutändan upptäcker sitt öde ... att bli hjälten som kommer att vara för evigt känd som Peter Pan. Lever en dyster ...
5/1
X-Men: Days of Future Past
8
HD 720p
X-Men: Days of Future Past
Den ultimata X-Män går samman med sina yngre själva i en episk strid som måste ändra det förflutna ... för att rädda vår framtid! I Washington D.C., Trask försöker förgäves att svänga kongressen att förankra sin Sentinel program. Samtidigt, i Saigon, Mystique förhindrar William Stryker från tillägna en grupp av muterade G.I.s för Trask forskning. Mystique undersöker Trask kontor och ...
8/1
X-Men: The Last Stand
6
HD 720p
X-Men: The Last Stand
När ett botemedel befinns behandla mutationer är linjer dragna bland X-Män, under ledning av professor Charles Xavier, och brödraskapet, ett band av kraftfulla mutanter som anordnas inom ramen Xavier tidigare bundsförvant, Magneto.
6/1
Happy Feet
6
HD 720p
Happy Feet
I en värld av de kejsarpingviner, som finner sina själsfränder genom sång, är en pingvin född som inte kan sjunga. Men han kan steppa något häftig!
6/1