Ian McKellen

Skönheten och odjuret
6.8
Skönheten och odjuret
Nu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelsen om Skönheten och Odjuret till liv för första gången som en helt ny spelfilmsversion. Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. ...
6.8/6
The Lord of the Rings: The Two Towers
9
HD 720p
The Lord of the Rings: The Two Towers
Frodo och Sam vandrar till Mordor för att förstöra en Ringen medan Gimli, Legolas och Aragorn söka efter orc-fångade Merry och Pippin. Hela tiden, skändlig guiden Saruman väntar Fellowship medlemmar på Orthanc Tower i Isengård.
9/1
The Lord of the Rings: The Return of the King
9
HD 720p
The Lord of the Rings: The Return of the King
Aragorn avslöjas som arvtagare till de gamla kungarna när han Gandalf och de övriga medlemmarna i den brutna gemenskap kamp för att rädda Gondor från Saurons styrkor. Samtidigt Frodo och Sam föra ringen närmare hjärtat av Mordor, Dark Lord rike.
9/1
Flushed Away
0
Flushed Away
London hög samhället mus Roddy spolas ned i toaletten av Sid, en gemensam avlopp råtta. Häng på en galna äventyr djupt i avloppet tarmarna av Ratropolis, där Roddy möter fyndiga Rita, gnagare-hatande Toad och hans trogna ligister Spike och Whitey.
0/0
X2: X-Men United
7
HD 720p
X2: X-Men United
Professor Charles Xavier och hans team av genetiskt begåvade superhjältar inför en stigande våg av anti-mutant känsla leds av överste William Stryker i denna uppföljare till Marvel Comics-baserade storsäljande X-Män. Storm, Wolverine och Jean Grey måste gå sina vanliga nemesis Magneto och Mystique att unhinge Strykers system för att utrota alla mutanter.
7/1
X-Men
7
HD 720p

X-Men

2000
X-Men
Två mutanter, Rogue och Wolverine, kom till en privat akademi för sitt slag vars hemvist superhjälte team, X-Män måste motsätta sig en terroristorganisation med liknande befogenheter.
7/1
Mr. Holmes
6
Mr. Holmes
Den utspelar sig i 1947, efter en lång avgick Holmes bor i en Sussex by med sin hushållerska och stigande detektiv son. Men då finner han sig hemsökt av ett olöst 50-årig fall. Holmes minne är inte vad det brukade vara, så han bara minns fragment av ärendet: en konfrontation med en arg man, en hemlig obligation med sin vackra ...
6/1
The Hobbit: The Desolation of Smaug
7
HD 720p
The Hobbit: The Desolation of Smaug
Dvärgarna, Bilbo och Gandalf har framgångsrikt undgått Dimmiga bergen, och Bilbo har fått en ringsignal. Alla fortsätter sin resa för att få sitt guld tillbaka från Dragon, Smaug.
7/1
The Hobbit: An Unexpected Journey
5
HD 720p
The Hobbit: An Unexpected Journey
Bilbo Baggins, en hob njuter av sin lugnt liv, sveps in i ett episkt uppdrag av Gandalf och tretton dvärgar som försöker återta sitt berg hem från Smaug, draken.
5/1
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
5.3
HD 720p
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Filmer berättar om Dark Lord, som söker en ringsignal. Ringen har funnit sin väg till den unge hobbit Frodo Bagger. Ödet för Midgård ligger i vågskålen som Frodo och åtta följeslagare som utgör Sagan om Ringen börjar sin resa till Mount Doom i landet Mordor, den enda plats där Ringen kan förstöras. Ung hobbit Frodo Baggins, efter att ärva en ...
5.3/3
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
6.5
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Efter att framgångsrikt in i sfären av draken Smaug, vad skulle de modiga Hobbit killen Bilbo och hans dvärg lagkamrater inför? Orc arméerna lurar, om Thor Ekenskölde framgångsrikt skulle återfick sin rike eller inte, och hur skulle öde Midgård område vändning när mörkrets krafter från Modor förkroppsligade gradvis? Omedelbart efter händelserna i Smaugs ödemark, Bilbo och dvärgarna försöker försvara Erebor ...
6.5/2
X-Men: Days of Future Past
8
HD 720p
X-Men: Days of Future Past
Den ultimata X-Män går samman med sina yngre själva i en episk strid som måste ändra det förflutna ... för att rädda vår framtid! I Washington D.C., Trask försöker förgäves att svänga kongressen att förankra sin Sentinel program. Samtidigt, i Saigon, Mystique förhindrar William Stryker från tillägna en grupp av muterade G.I.s för Trask forskning. Mystique undersöker Trask kontor och ...
8/1
The Da Vinci Code
9
The Da Vinci Code
När curator för Louvren hittas mördad i den berömda museets heliga salar, Harvardprofessorn Robert Langdon och cryptographer måste Sophie Neve reda ut en dödlig nät av bedrägeri som omfattar verk av Leonardo da Vinci.
9/1
X-Men: The Last Stand
6
HD 720p
X-Men: The Last Stand
När ett botemedel befinns behandla mutationer är linjer dragna bland X-Män, under ledning av professor Charles Xavier, och brödraskapet, ett band av kraftfulla mutanter som anordnas inom ramen Xavier tidigare bundsförvant, Magneto.
6/1