Jack Black

Shark Tale
10
Shark Tale
Oscar är en liten fisk vars stora ambitioner ofta få honom i trubbel. Samtidigt är Lenny en vithaj med en överraskande hemlighet att ingen havsvarelse skulle gissa: Han är vegetarian. När en lögn vänder Oscar till en osannolik hjälte och Lenny blir en utstött, de två bildar en osannolik vänskap.
10/1
Ice Age
5.5
HD 720p
Ice Age
Med den förestående istiden nästan på dem, en inkompatibla trio av förhistoriska nötkreatur - Manny ulligt kolossalt, Diego sabeltandade tigern och Sid jätte lättja - hitta en föräldralös spädbarn och bestämmer sig för att återföra den till dess mänskliga föräldrar. Längs vägen, de osannolika allierade blir vänner. Men när fiender attackerar tar deras strävan på långt ädlare syften ..
5.5/2
Kung Fu Panda
5.5
Kung Fu Panda
När Valley of Peace hotas, lata Po Panda upptäcker sitt öde som "utvalde" och tränar för att bli en kung fu-hjälte, men omvandla unsleek slak i en modig krigare kommer inte att bli lätt. Det är upp till Mästaren Shifu och Furious Five - Tigress, Crane, Mantis, Viper och Monkey - att ge det ett försök.
5.5/2
Year One
9
Year One
När ett par lata jägare och samlare är förvisad från sin primitiva by, sätter de ut på en episk resa genom den antika världen.
9/1
En djävul till flickvän (Saving Silverman)
4
En djävul till flickvän (Saving Silverman)
Ett par kompisar samverkar för att rädda sin bästa vän från att gifta sig med fel kvinna, en kallhjärtat skönhet som rycker honom från dem och bryter upp deras Neil Diamond coverband.
4/1
King Kong
10
HD 720p
King Kong
1933 New York, coerces en alltför ambitiös filmproducent hans rösterna och anlitade fartyget besättningen att resa till mystiska Skull Island, där de möter Kong, en gigantisk apa som är direkt slagna med ledande dam Ann Darrow.
10/1
The D Train
5
The D Train
Med sin 20-återförening Looming kan Dan inte skaka hans high school osäkerhet. I en missriktad uppdrag att bevisa att han har förändrats, Dan rekindles en vänskap med den populära killen från sin klass och kvar klättra för att skydda mer än bara sitt rykte när en vild natt tar en oväntad vändning.
5/1
Kung Fu Panda 2
7
HD 720p
Kung Fu Panda 2
Po nu lever sin dröm som The Dragon Warrior, skydda dalen av fred tillsammans med sina vänner och kolleger kung fu-mästare, The Furious Five - Tigress, Crane, Mantis, Viper och Monkey. Men Po nya liv av awesomeness hotas av framväxten av en formidabel skurk, som planerar att använda ett hemligt, ostoppbar vapen för att erövra Kina och förstöra kung fu. ...
7/1
The Holiday
6
HD 720p
The Holiday
Två kvinnor, en (Cameron Diaz) från Amerika och en (Kate Winslet) från Storbritannien, byta hem till jul efter dåliga breakups med sina pojkvänner. Varje kvinna finner romans med en lokal man (Jude Law, Jack Black) men inser att den förestående återvända hem kan avsluta förhållandet.
6/1
Goosebumps
5.5
HD 720p
Goosebumps
Baserat på den serie av barns skräck fiction noveller, Goosebumps följa barn tecken, som befinner sig i skrämmande situationer. Zach Cooper flyttar från New York till den fiktiva staden Madison, Delaware. Deras grannar är Mr Shivers och hans dotter, Hannah, men när Zach försöker införa själv, Mr Shivers varnar honom att hålla sig borta från dem. En tonåring lag upp ...
5.5/2
Kung Fu Panda 3
6
Kung Fu Panda 3
När Po länge försvunna panda far plötsligt dyker upp igen, reser återförenas duon till en hemlig panda paradis att möta massor av roliga nya panda tecken. Och den här gången, Po måste möta två enormt episka, men olika hot: en övernaturliga och den andra lite närmare sitt hem. Fortsatt hans "legendariska äventyr awesomeness", måste Po inför två enormt episka, men ...
6/3
Tenacious D in The Pick of Destiny
4
Tenacious D in The Pick of Destiny
I Venice Beach, naiva Midwesterner JB obligationer med lokala slacker KG och de bildar rockbandet Tenacious D. Ställa ut att bli världens största band är ingen enkel uppgift, så de bestämde sig för att stjäla vad som skulle kunna vara svaret på deras böner .. . en magisk gitarr plocka inrymt i en rock-and-roll museum ca 300 miles away.
4/1