James Caan

The Throwaways
0
The Throwaways
Ökända hackare Drew Reynolds fångas av CIA och ges en proposition - arbete för dem eller tillbringa resten av sitt liv i fängelse. Att enas under förutsättning att han kan bilda sitt eget team, sätter han ihop en grupp av "engångsartiklar" - människor som bedöms avvaras och till synes värsta i organisationen.
0/0
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
10
HD 720p
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Efter den katastrofala mat storm i den första filmen, Flint och hans vänner tvingas lämna staden. Flint accepterar inbjudan från sin idol Chester V att gå Live Corp Company, som har fått i uppgift att rengöra ö, och där de bästa uppfinnare i världen skapar teknik för att åstadkomma förbättringar för mänskligheten. När Flint upptäcker att hans maskin fortfarande fungerar ...
10/2
Santa’s Slay
3
Santa’s Slay
Jultomten är faktiskt en demon som förlorat ett vad med en ängel, så han blir givaren av leksaker och lycka. Men när satsningen är avstängd, återvänder han till sina onda vägar.
3/1
Elf
3

Elf

2003
Elf
När unge Buddy faller i Santa gåva säck på julafton, han transporteras tillbaka till Nordpolen och upp som en leksak-making elf av Santas hjälpare. Men när han växer upp i vuxen ålder, kan han inte skaka gnagande känsla av att han inte hör hemma. Buddy lovar att besöka Manhattan och hitta sin riktiga pappa, en arbetsnarkoman utgivare.
3/1
Cloudy with a Chance of Meatballs
8.5
HD 720p
Cloudy with a Chance of Meatballs
Uppfinnaren Flint Lockwood skapar en maskin som gör moln regn mat, gör det möjligt för ned-och-ut medborgare Chewandswallow att livnära sig. Men när de fallande mat når gigantiska proportioner, måste Flint rusning för att avvärja katastrofen. Kan han återta kontrollen över maskinen och sätta stopp för den vilda vädret innan staden förstörs?
8.5/2
The Godfather
5.3
HD 720p
The Godfather
Historien sträcker sig över åren 1945-1955 och krönikor fiktiva italiensk-amerikanske Corleone brottslighet familj. När organiserad brottslighet familj patriark Vito Corleone lever knappt ett försök på hans liv, hans yngste son, Michael, steg i att ta hand om de blivande mördare, lanserar en kampanj för blodig hämnd.
5.3/3
Preggoland
3
Preggoland
En 35-årig kvinna förfalskningar vara gravid för att passa in med sina vänner.
3/1
A Fighting Man
9
A Fighting Man
Två män möts i ringen för en kamp som kommer att förändra deras liv.
9/1
That’s My Boy
3
That’s My Boy
Även i tonåren, Donny födde en son, Todd och höjde honom som en ensamstående förälder fram Todd 18-årsdag. Nu, efter att inte ha sett varandra i flera år, kommer Todd värld kraschar ned när Donny dyker strax före Todd bröllop.
3/1
Get Smart
9
HD 720p
Get Smart
När identiteter hemliga agenter från Kontroll äventyras, chefen främjar olyckliga men ivrig analytiker Maxwell Smart och lag honom med snygg, kapabel Agent 99, den enda spion vars omslag förblir intakt. Kan de arbeta tillsammans för att omintetgöra de onda planer KAOS och dess listig operativt?
9/1