James Marsden

Westworld
7.2
Westworld
Westworld är inte din typiska nöjespark. Avsedd för rika turister, futuristiska park - som är omhändertagen av robot "värdar" - låter sina besökare att leva ut sina fantasier genom artificiell medvetande. Oavsett hur olaglig fantasin kan vara, inte får några följder för parkens gäster, som gör det möjligt för någon önskan att vilja igenom. "Westworld " - som är baserad ...
7.2/5
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
10
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
Det pågående kriget mellan hund och kattdjur parkeras när de går samman för att omintetgöra en skurk katt spion med egna illavarslande planer för erövring.
10/1
Unfinished Business
0
Unfinished Business
En hårt arbetande småföretagare och hans två medarbetare reser till Europa för att stänga den viktigaste del av deras liv. Men det som började som en rutinmässig affärsresa går utanför rälsen i varje tänkbart - och otänkbara - sätt, inklusive oplanerade stopp på en massiv sexfetisch händelse och en global ekonomisk toppmöte.
0/0
As Cool as I Am
0
As Cool as I Am
En smart tonårsflicka kommer av ålder i en liten stad med sina självcentrerade föräldrar som hade henne när de var tonåringar.
0/0
The D Train
5
The D Train
Med sin 20-återförening Looming kan Dan inte skaka hans high school osäkerhet. I en missriktad uppdrag att bevisa att han har förändrats, Dan rekindles en vänskap med den populära killen från sin klass och kvar klättra för att skydda mer än bara sitt rykte när en vild natt tar en oväntad vändning.
5/1
Enchanted
7
Enchanted
Den vackra prinsessan Giselle förvisas av en ond drottning från sin magiska, musikaliska animerade land och befinner sig i den skitiga verkligheten på gatorna i dagens Manhattan. Chockad av denna märkliga nya omgivning som inte fungerar på ett "lyckligt" basis, är Giselle nu på drift i en kaotisk värld dåligt i behov av förtrollning. Men när Giselle börjar bli kär ...
7/1
X2: X-Men United
7
HD 720p
X2: X-Men United
Professor Charles Xavier och hans team av genetiskt begåvade superhjältar inför en stigande våg av anti-mutant känsla leds av överste William Stryker i denna uppföljare till Marvel Comics-baserade storsäljande X-Män. Storm, Wolverine och Jean Grey måste gå sina vanliga nemesis Magneto och Mystique att unhinge Strykers system för att utrota alla mutanter.
7/1
X-Men
7
HD 720p

X-Men

2000
X-Men
Två mutanter, Rogue och Wolverine, kom till en privat akademi för sitt slag vars hemvist superhjälte team, X-Män måste motsätta sig en terroristorganisation med liknande befogenheter.
7/1
Walk of Shame
6
Walk of Shame
En reporter dröm om att bli en nyhetsankare äventyras efter en one-night stand lämnar henne strandsatta i centrala L.A. utan telefon, bil, ID eller pengar - och bara 8 timmar att göra det till den viktigaste anställningsintervju i hennes liv.
6/1
Into the Grizzly Maze
5
Into the Grizzly Maze
Återförenas två bröder återförenas vid deras barndomshem i Alaskas vilda. De satte på en två dagars vandring och förföljd av en obeveklig grizzlybjörn.
5/1
2 Guns
6

2 Guns

2013
2 Guns
En DEA agent och en hemlig Naval underrättelseofficer som har fått i uppdrag att utreda varandra upptäcker att de har satts upp av mob - själva organisationen de två män tror att de har stulit pengar från.
6/1
The Notebook
8
The Notebook
En episk kärlekshistoria centrerad kring en äldre man som läser högt för en kvinna med Alzheimers. Från en urblekt anteckningsbok, den gamle mannens ord levandegöra historien om ett par som är åtskilda av andra världskriget, och sedan passionerat återförenas, sju år senare, efter att de har tagit olika vägar.
8/2
The Best of Me
5.5
HD 720p
The Best of Me
Ett par tidigare high school älsklingar återförena efter många år när de återvänder till besöka sin lilla hemstad.
5.5/2
Anchorman 2: The Legend Continues
7
Anchorman 2: The Legend Continues
Med 70-talet bakom sig, återvänder San Diego topprankad journalisten, Ron Burgundy, att ta New Yorks första 24-timmars nyhetskanal med storm.
7/1
27 Dresses
9
27 Dresses
Altruistiska Jane finner sig själv inför sin värsta mardröm som hennes yngre syster meddelar hennes engagemang till mannen Jane hemlighet avgudar.
9/1
Bachelorette
7
Bachelorette
Tre vänner uppmanas att vara tärnor vid ett bröllop på en kvinna som de brukade förlöjliga tillbaka i high school.
7/1
Accidental Love
6
Accidental Love
En liten stad servitris får en spik av misstag hamnat i hennes huvud orsakar oförutsägbara beteende som leder henne till Washington, DC. Gnistor när hon möter en aningslös ung senator som tar upp sin sak - men vad händer när kärleken stör vad du står för?
6/2
Sex Drive
8
Sex Drive
En high school senior enheter längdåkning med sina bästa vänner att ansluta sig till en tjej han träffat på nätet.
8/1
Superman Returns
5
Superman Returns
Ställ 5 år efter utgången av Superman II, börjar filmen när Superman Returns att upptäcka hans frånvaro tillåten Lex Luthor gå fri, och att de var han närmast alltför kände överges och har gått vidare. Luthor tomter hans slutliga hämnd som kunde se miljontals dödades och förändra planeten för alltid, liksom befria sig om mannen av stål.
5/1
X-Men: The Last Stand
6
HD 720p
X-Men: The Last Stand
När ett botemedel befinns behandla mutationer är linjer dragna bland X-Män, under ledning av professor Charles Xavier, och brödraskapet, ett band av kraftfulla mutanter som anordnas inom ramen Xavier tidigare bundsförvant, Magneto.
6/1