Jason Momoa

Justice League
7.2
HD
Justice League
I nya superhjältefilmen JUSTICE LEAGUE tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Prince, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga ett team av superhjältar. Trots detta unika team av hjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash så kan det redan vara för sent att lyckas ...
7.2/5
Wolves
6

Wolves

2014
Wolves
Den kommande-of-age berättelse om Cayden Richards. Tvingad att slå vägen efter mordet på sina föräldrar, vandrar Cayden förlorade utan syfte ... Tills han möter en certifierbar galning som heter Wild Joe som sätter honom på en väg till den olycksbådande staden Lupine Ridge att jaga sanningar hans historia . Men i slutändan | som verkligen jagar vem?
6/1
Debug
6

Debug

2014
Debug
Sex unga hackers skickade att arbeta på en övergiven utrymme fraktfartyg, tvingas matcha intelligens med en hämndlysten artificiell intelligens som skulle döda för att vara människa.
6/1
Sugar Mountain
8
HD 1080p
Sugar Mountain
Två bröder, en minskning på sin tur, fejka ett försvinnande i Alaskas vildmark så att de kommer att ha en stor överlevnads historia att sälja, men bluffen visar sig vara verkligare än de planerat. Med hjälp av sin flickvän (Haley Webb) och bror (Shane Coffey), en ung man (Drew Roy) fejkar hans försvinnande i Alaskas vildmark att lura sadistiska thug (Jason ...
8/1
Conan the Barbarian
5
Conan the Barbarian
En strävan som börjar som en personlig vendetta för hårda Cimmerian krigaren snart förvandlas till en episk strid mot klumpig rivaler, hemska monster och omöjliga odds, som Conan (Jason Momoa) inser att han är den enda hopp om att rädda de stora nationerna i Hyboria från en inkräkta regeringstid övernaturlig ondska.
5/1
Bullet to the Head
4
Bullet to the Head
Efter att ha sett deras respektive partner dör, en polis och en hitman bilda en allians för att få ner deras gemensamma fiende.
4/1