Joel Edgerton

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole
5.5
HD 720p
Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole
Sören, en ung tornuggla, kidnappas av ugglor i St Aggie-talet, till synes ett barnhem, där owlets är hjärntvättade till att bli soldater. Han och hans nya vänner fly till ön Ga'Hoole, att hjälpa sina ädla, kloka ugglor som slåss armén skapas av de onda härskarna i St Aggie-talet. Filmen är baserad på de tre första böckerna i serien.
5.5/2
Jane Got a Gun
0
Jane Got a Gun
Efter hennes fredlös man återvänder hem skott med åtta kulor och knappt vid liv, Jane motvilligt når ut till en före detta älskare som hon inte har sett i över tio år för att hjälpa henne att försvara sin gård när det är dags att hennes makes gäng spårar honom till slut ner för att avsluta jobbet.
0/0
Warrior
8
Warrior
En ex-Marine hemsökt av en tragiska förflutna, Tommy Riordan (Tom Hardy) återvänder till sin hemstad Pittsburgh och anlitar sin far (Nick Nolte), en tillfrisknande alkoholist och hans förre tränare, att träna honom för en MMA turnering tilldela den största plånboken i sportens historia. Som Tommy flammar en våldsam väg mot titeln priset, hans bror Brendan (Joel Edgerton), en före detta ...
8/1
The Great Gatsby
7
HD 720p
The Great Gatsby
En anpassning av F. Scott Fitzgerald Long Island-set roman, där Midwesterner Nick Carraway lockas till den påkostade värld sin granne, Jay Gatsby. Snart nog kommer dock Carraway se genom sprickor i Gatsby s nyrika existens, där besatthet, galenskap, och tragedi väntar.
7/1
Black Mass
7
HD 720p
Black Mass
Filmen berättar den sanna historien om irländsk-amerikansk gangster Whitey Bulger, den mest ökända våldsverkare i historien om South Boston. Filmen följer denna oheliga allians, som spiral utom kontroll, vilket gör Whitey att undgå brottsbekämpande och blivit en av de mest hänsynslösa och kraftfulla våldsverkare i Boston historia. Den sanna historien om Whitey Bulger, bror till en statlig senator och mest ...
7/1
The Gift
7
HD 720p
The Gift
Simon och Robyn är en ung gift par vars liv går precis som planerat tills en chans möte med en bekant från Simons high school sänder deras värld till en skakande panik. Till en början gör Simon inte igen Gordo, men efter en bekymmersam serie av objudna möten och mystiska gåvor, framträder ett skrämmande hemlighet. Som Robyn lär sig vad ...
7/1
Midnight Special
5.5
HD 720p
Midnight Special
En man (Michael Shannon) och hans åttaårige son (Jaeden Lieberher), en ung pojke som har speciella befogenheter, måste springa iväg från regeringen och en cult.A far och son går på flykt efter pappa lär hans barn har speciella befogenheter.
5.5/2
Jane Got a Gun
5
Jane Got a Gun
After her outlaw husband returns home shot with eight bullets and barely alive, Jane reluctantly reaches out to an ex-lover who she hasn't seen in over ten years to help her defend her farm when the time comes that her husband's gang eventually tracks him down to finish the job.
5/1
King Arthur
6
HD 720p
King Arthur
Denna 2004 års version av Arthurian legenden skiljer sig från den traditionella, eftersom det är löst baserad på "Sarmatian hypotes", utarbetat av C. Scott Littleton och Ann C. Thomas i 1978, som hävdar att den Arthurian legenden har en historisk kärna i de sarmatiska tunga kavalleri trupper stationerade i Storbritannien, och att den romerska brittiska militära befälhavare Lucius Artorius Castus ...
6/1
Zero Dark Thirty
4
Zero Dark Thirty
En krönika om den tioåriga jakten på al-Qaida terrorist ledaren Usama bin Ladin efter attackerna i september 2001, och hans död i händerna på marinen S.E.A.L. Team 6 maj 2011.
4/1