John Leguizamo

John Wick: Chapter Two
6.5
SD
John Wick: Chapter Two
Den legendariska lönnmördaren John Wick(Keanu Reeves) tvingas in i tjänst då en före detta kollega planerar att ta kontroll över ett ljusskyggt lönnmördarsällskap. Bunden av en blodsed att hjälpa honom, reser John till Rom för att möta några av världens dödligaste lönnmördare. "John Wick" spelade in 86 miljoner dollar världen över, på en budget av 20 miljoner dollar. Sedan biopremiären hösten ...
6.5/6
Walking With Dinosaurs
0
Walking With Dinosaurs
Walking with Dinosaurs 3D är en film som visar verklighetstrogna 3D dinosaurie tecken som i foto real landskap som transporterar publiken till den förhistoriska världen som den existerade 70 miljoner år sedan. Filmen är baserad på 1999 års dokumentär TV miniseries Walking with Dinosaurs, som produceras av BBC. Walking with Dinosaurs 3D produceras av Evergreen Studios, företaget som producerade Happy ...
0/0
Ice Age: The Meltdown
7.5
HD 720p
Ice Age: The Meltdown
Diego, Manny och Sid tillbaka i uppföljaren till succé animerade filmen Ice Age. Den här gången är det djupfryst över och istäckta jorden börjar smälta, som kommer att förstöra trions omhuldade dalen. Den förestående katastrof uppmanar dem att återförenas och varna alla andra djur om den desperata situationen.
7.5/2
Ice Age
5.5
HD 720p
Ice Age
Med den förestående istiden nästan på dem, en inkompatibla trio av förhistoriska nötkreatur - Manny ulligt kolossalt, Diego sabeltandade tigern och Sid jätte lättja - hitta en föräldralös spädbarn och bestämmer sig för att återföra den till dess mänskliga föräldrar. Längs vägen, de osannolika allierade blir vänner. Men när fiender attackerar tar deras strävan på långt ädlare syften ..
5.5/2
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
7
HD 720p
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Tiderna förändras för Moody mammut Manny, motor mun lättja Sid och listig sabeltandade tigern Diego i denna tredje delen av den älskade datoranimerade barn franchise. Livet värmer upp för våra hjältar när de träffa några nya och ingen alltför vänliga grannar: de mäktiga dinosaurierna.
7/1
Ice Age: Continental Drift
6
Ice Age: Continental Drift
Manny, Diego, and Sid embark upon another adventure after their continent is set adrift. Using an iceberg as a ship, they encounter sea creatures and battle pirates as they explore a new world.
6/1
Meadowland
9
Meadowland
Sarah och Philip tvingas hantera det otänkbara när deras son försvinner. Philip försöker hantera det hela på mer traditionella vägar, men tappar sina moraliska värderingar. Sarah använder sig av annorlunda vägar och placerar sig själv i mer och mer farliga situationer på kuppen. I den dimmiga efterdyningarna av en ofattbar förlust, Sarah och Phil kommer rubbad, hänsynslöst ignorera konsekvenserna. Phil börjar ...
9/1
The Infiltrator
7.5
The Infiltrator
Den amerikanske tullagenten Robert Mazur upptäcker ett pengatvättssystem som involverar den colombianske knarkkungen Pablo Escobar. Mazur bestämmer sig för att gå undercover under namnet Bob Musella. En US tulltjänsteman avslöjar en massiv penningtvätt system involverar Pablo Escobar.
7.5/2
The Lincoln Lawyer
5
The Lincoln Lawyer
En advokat bedriver verksamhet från baksidan av sin Lincoln Town Car samtidigt som det utgör en hög profil klient i Beverly Hills.
5/1
Moulin Rouge!
7
Moulin Rouge!
En hyllning till kärlek och inspiration sker i den ökända, pråliga och glamorösa Paris nattklubb, vid randen av 20-talet. En ung poet, som är försatt i berusande värld Moulin Rouge, börjar en passionerad affär med klubbens mest ökända och vackra stjärna.
7/1
The Hollow Point
6
The Hollow Point
"The Hollow Point" berättar historien om ett misslyckat mexikansk kartell affär i småvägar i en gränsstad. Stadens nya sheriff (Wilson) måste gå ihop med den pensionerade lagmannen han ersättas för att undersöka källan till affären för att stoppa en mystisk kartell slaktare och hans systematiska brutalise av stadens invånare.
6/1
Romeo + Juliet
9
Romeo + Juliet
I regissören Baz Luhrmann samtida ta på William Shakespeares klassiska tragedi har Montagues och Capulets flyttat sin pågående fejd till den tryckande förorten Verona Beach, där Romeo och Julia förälska och i hemlighet gifta. Även om filmen är visuellt modern förblir barden dialog.
9/1
Ice Age: A Mammoth Christmas
7
Ice Age: A Mammoth Christmas
När Sid förstör misstag Mannys klenod jul rock och hamnar på Santas stygg lista, leder han en lustiga strävan att nordpolen att göra saker rätt och hamnar göra saker mycket värre. Nu är det upp till Manny och hans förhistoriska posse att sluta sig samman och rädda julen för hela världen!
7/1
Chef
7

Chef

2014
Chef
En kock som förlorar sin restaurang jobb startar en matlastbil i ett försök att återta sin kreativa löfte, medan lappteknik ihop sin frånskilda familj.
7/1
American Ultra
6
American Ultra
American Ultra är en fartfylld action komedi om Mike, en till synes olyckliga och omotiverad stoner vars småstadsliv med sin live-in flickvän, Phoebe, plötsligt vänds upp och ner. Unbeknownst till honom, är Mike faktiskt en högt utbildad, dödlig sovande agent. I ett ögonblick, som hans hemliga förflutna kommer tillbaka för att hemsöka honom, Mike kastas in mitt i en dödlig ...
6/1
Ride Along
6
Ride Along
Under de senaste två åren har high-school säkerhetsvakt Ben försökt att visa dekorerad APD detektiv James att han är mer än bara en video-spel knarkare som är ovärdig James syster, Angela. När Ben slutligen blir antagen till akademin, tror han att han har förtjänat den rutinerade polis respekt och ber om hans välsignelse att gifta Angela. Att veta att en ...
6/1
Ice Age: The Great Egg-Scapade
5
Ice Age: The Great Egg-Scapade
Affärs bommar på Sid nya ägg-barnpassning. Men usel pirat kanin Squint, som söker hämnd på istiden gäng, stjäl, kamouflerar och döljer alla äggen. Än en gång, med Squint bror, Clint, bistå, Manny, Diego och resten av gänget komma till undsättning och lyfta på en vågad uppdrag att förvandlas till världens första påskägg jakten. En härjade förhistorisk fågel mamma Ethel anförtror ...
5/1
Sisters
6
Sisters
Filmen berättar historien om ett par av 30-något systrar som lär att deras föräldrar planerar att sälja sina hem. Systrarna bestämmer sig för att kasta en sista huset part i hemmet där de växte upp. Två urkopplade systrar kallats att rensa ut sin barndom sovrum innan deras föräldrar säljer familjens hem.
6/1
Ice Age: Collision Course
5
Ice Age: Collision Course
Scrat episka driva svårfångade ekollon kastar honom i universum där han av misstag sätter igång en serie av kosmiska händelser som förvandlar och hotar istiden världen. Nu är det upp till Manny, Diego, Sid och Buck att rädda world.Set efter händelserna i Continental Drift, Scrat episka strävan sin svårfångade ekollon katapulter honom utanför Jorden, där han av misstag sätter igång ...
5/1
One for the Money
5
One for the Money
Stephanie Plum (Katherine Heigl), en arbetslös underkläder köpare, övertygar henne borgen borgensman kusin, Vinnie (Patrick Fischler), för att ge henne ett skott som en prisjägare. Hennes första uppdrag är att spåra upp en tidigare polis, Joe Morelli (Jason O'Mara), på flykt för mord - samme man som krossade hennes hjärta år tidigare. Med hjälp av några vänner och bästa prisjägare ...
5/1