John Lithgow

Daddy’s Home 2
4.8
HD 1080p
Daddy’s Home 2
Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.
4.8/4
The Crown
7.3
The Crown
Grip, decennier spänner inside story av Hennes Majestät Drottning Elizabeth II och premiärministrar som formade Storbritanniens efterkrigs öde. The Crown berättar insidan historien av två av de mest kända adresser i världen - Buckingham Palace och 10 Downing Street - och intrigerna, kärleksliv och intriger bakom de stora händelser som formade den andra halvan av 20-talet. Två hus, två domstolar, en ...
7.3/8
The Accountant
8.8
The Accountant
Christian Wolff (Affleck) är ett matematiskt geni, med mer känsla än siffror än för människor. Bakom fasaden av ett litet företag, arbetar han som frilans bokhållare för några av de farligaste brottslingar. Men när den finansiella revisionsmetod tar Christian juridisk klient, en robotikkfirma där en redovisningsassistent (Anna Kandrick) har upptäckt förskingring i miljoner. Men medan Christian körs i sömmarna av konton ...
8.8/8
Shrek
10
HD 720p

Shrek

2001
Shrek
Det är inte lätt bein 'grön - särskilt om du är en sympatisk (även om illaluktande) jätten namngav Shrek. På ett uppdrag att hämta en vacker prinsessa från klorna på en eldsprutande drake, Shrek slår sig ihop med en osannolik landsman - en wisecracking åsna.
10/1
The Campaign
8
The Campaign
Filmen följer två rivaliserande politiker (Will Ferrell & amp; Zach Galifianakis) som försöker att vinna ett val för att representera sin lilla North Carolina kongressdistrikt i Enigt påstår representanthuset.
8/1
The Homesman
6
The Homesman
När tre kvinnor som lever i utkanten av den amerikanska gränsen drivs galna av hårda pionjär liv, uppgiften att rädda dem faller till fromma, oberoende sinnade Mary Bee Cuddy. Transportera kvinnorna genom täckt vagn till Iowa, snart inser hon hur skrämmande resan kommer att bli, och har en låg liv drifter, George Briggs, att gå med henne. Den osannolika paret ...
6/1
This Is 40
6
This Is 40
Pete och Debbie är både på väg att vända 40, deras barn hatar varandra, båda sina företag misslyckas, de är på väg att förlora sitt hus, och deras förhållande hotar att falla sönder.
6/1
Rise of the Planet of the Apes
9
Rise of the Planet of the Apes
Forskare Will Rodman är fast besluten att hitta ett botemedel mot Alzheimers, den sjukdom som sakta har förbrukat sin far Charles. Will känns säker på att han är nära ett genombrott och testar sin senaste serum på apor, märker en dramatisk ökning i intelligens och hjärnans aktivitet i primat ämnen ... Speciellt Caesar, hans husdjur schimpans.
9/1